Fashion & Styling Gastblog

Een wereldkaart vol dieren om te tellen en te benoemen

wereldkaart
Linda D

Onlangs mocht ik een textielposter ontwerpen. Bij het idee van zo’n leuke plaat aan de muur, word ik al meteen enthousiast! Jij ook? 

Ik vind het heel erg leuk om zo nu en dan wat te veranderen of toe te voegen aan ons interieur. En eerlijk is eerlijk, toen ik 3 jaar geleden zwanger was van ons zoontje Siem, droomde ik van een super leuke, hippe en vooral mooie kinderhoek, boordevol mooi, duurzaam en bij voorkeur houten speelgoed. Met name, omdat we niet de luxe hebben van een aparte speelruimte en het dus echt deel uitmaakt van het totale interieur.

Maar ja..

Na 2,5 jaar heb ik die droom met liefde laten varen! Er is plaats gemaakt voor een mengelmoes van speelgoed en dus ook zorgvuldig (door Siem) uitgekozen plastic “troep”. En eigenlijk word ik heel blij van dat zooitje, waar Siem zich helemaal in kan uitleven.

Textielposter

Maar!! Dat ik nu een gave textielposter mocht ontwerpen is toch wel een feestje voor deze mama! Al een tijdje is Siem in de ban van cijfers, dieren en het alfabet. Daarom heb ik geprobeerd om deze nieuwe interesses te combineren in een super toffe wereldkaart! Op deze wereldkaart kan Siem dieren aanwijzen, dieren tellen en letters herkennen en benoemen. Educatief en ook nog eens erg mooi aan de muur. Ik vind wereldkaarten sowieso erg leuk staan in een kinderhoek.

Op de website van foto op aluminium kun je kiezen voor een (persoonlijke) foto of een afbeelding. Ik heb gekozen voor deze afbeelding van een wereldkaart in vintage-tinten en boordevol leuke, grappige diertjes. Tevens heb je tal van keuzes qua formaat en kun je kiezen tussen “ronde stokken” of “platte latten”. Ik heb voor de eerste optie gekozen, omdat ik dat persoonlijk het meest vind weghebben van de typische schoolposters.

Go or No Go

Het bestellen ging erg vlot, zelfs op de mobiele website. Ze hebben ook erg veel keuze, bijvoorbeeld je foto op aluminium, kijk maar eens op Fotoopaluminium.nl. Na enkele dagen werd de textielposter al geleverd, zeer secuur en goed verpakt waardoor hij in perfecte staat uit de verpakking kon worden gerold. Siem sprong er meteen op af en vind hem geweldig!
Wij zijn er echt heel erg blij mee!

Vind jij hem ook leuk hangen?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    MarjonS
    16 mei 2018 at 08:48

    Erg leuke poster. Leuk om te kopen voor op een kinderslaapkamer.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.