Fashion & Styling

Stoere Vans sneakers van Nelson

Eindelijk is het zover: Na 8 jaar hebben mijn stoere mannen eindelijk Vans schoenen! Ik ben al jaren fan van dit merk, maar tot op heden hebben we ze voor de jongens nog niet geshopt. Niet met een reden hoor, er kwamen gewoon iedere keer toch andere schoenen. Nu mochten onze jongens zelf op Nelson.nl hun schoenen uitkiezen en tussen heel veel coole en stoere schoenen kozen ze de stoerste uit: Vans sneakers! 

Daan ging voor gave groene sneakers en Jesse voor zwarte sneakers met een tekst opdruk: Off The Wall. ‘Off The Wall’ is de tagline van Vans en ik vind het wel cool dat deze terugkomt op het zwarte paar sneakers.
Beide sneakers zijn gemaakt van canvas en suede en hebben een voetbed van canvas.

Vans Chapman Stripe

De zwarte sneakers van Jesse zijn van de Vans Chapman Stripe collectie. Ze hebben een rubberen zool waardoor kinderen extra goede grip hebben. Ze kunnen er dus  volop mee rennen en spelen! De schoenen hebben een stevige stootneus waardoor ze goed bestand zijn tegen klimmen, klauteren en voetballen. Aan de zijkant zit een Vans labeltje. De schoenen vallen normaal. Het voordeel van de zwarte kleur is dat ze perfect passen onder iedere outfit, ongeacht de kleur van de kleding. Handig! Jesse is er heel blij mee en vindt ze heerlijk lopen én rennen. Ook heel belangrijk!

Vans Old Skool

De groene Vans sneakers van Daan zijn van de Old Skool collectie. Ook deze schoenen hebben de rubberen zool en een stevige stootneus. Door de witte veters worden het lekker lichte schoenen. Aan de achterkant van de schoen zit een rood Vans embleem waar de tagline van Vans weer terugkomt; ‘Off The Wall’. De schoenen vallen gewoon normaal, dus het is niet nodig om een grotere of kleinere maat te kopen.
Door de donkergroene kleur zijn ook deze schoenen gemakkelijk te combineren en zullen er weinig kleuren zijn waarmee ze niet goed matchen. De schoenen zijn lekker laag waardoor ze ook onder een korte broek heel tof staan. Daan is er super blij mee!

Nelson

De schoenen hebben we op de website van Nelson uitgezocht. Daar kun je op merk, kleur, maat of prijs zoeken waardoor je gemakkelijk kunt filteren. Dat moet ook wel, want ze hebben zoveel keuze!
De schoenen werden supersnel geleverd, ik had ze de volgende dag al in huis. En passen ze niet goed, kun je ze gratis retourneren in de winkels van Nelson. Vorige week waren we zelf ook nog in een Nelson winkel in Eindhoven, aan het shoppen voor manlief. Die moest namelijk nodig nieuwe nette schoenen en toen ik deze (zie hieronder) Bugatti’s zag was ik direct verkocht. Gelukkig vond manlief ze ook mooi en bij het passen bleek dat ze ook nog eens lekker zaten. Dus deze hebben we ook meteen meegenomen!

Wat vind jij van onze nieuwe schoenen?





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.