Mijn perfecte vakantie: Een luxe camping (+ WIN!)

camping luxe

Linda - Go or No Go

Linda, 32 jaar en eigenaresse van Go-or-No-Go.nl en Digitaalopvoeden.nl
Avatar

Jaren geleden ging ik met mijn vriendin en haar ouders mee kamperen, in Frankrijk. Ieder jaar reden we naar Zuid-Frankrijk waar we eigenlijk altijd een sta-caravan huurden. Ik vond het gewéldig. We leerden zo snel veel leuke andere jongeren kennen, ieder jaar hadden we weer een top vakantie. De jaren daarna ging ik met mijn gezin ook naar campings, meestal in een huisje of sta-caravan. Dit jaar wordt het anders, want dit jaar zal ik voor de eerste keer in mijn leven op een camping niet in een sta-caravan of huisje overnachten.

Een vouwwagen

Ok, ook weer net niet in een tent, maar zo voelt het wel hoor. We hebben namelijk een vouwwagen gekocht. Je weet wel, je koopt een aanhangertje en daaruit komt dan een hele tent tevoorschijn! Inclusief twee kookpitten. Ik vind het nog steeds bijzonder wat er allemaal uit zo’n aanhanger tevoorschijn komt. En dan kun je er ook nog eens met vier personen in slapen! Heel bijzonder allemaal.

Luxe camping

Omdat dit de allereerste keer is dat ik echt ga kamperen, koos ik wel voor een klein beetje veiligheid. Dat wil zeggen dat de camping waar we heen gaan een aantal staanplaatsen heeft met een privé badkamer erbij. Die badkamer zit gewoon bij je plek en is voorzien van een douche en wastafel. Ideaal, want dat is precies waar ik behoefte aan heb. Ik zie het namelijk helemaal niet zo gebeuren dat ik midden in de nacht op zoek moet naar het toilethuis wanneer de jongens of ik moeten plassen. En met je afwasje over de camping sjouwen vind ik ook zo maar niks. Ik geef toe, ik ben meer van de glamping dan de camping, maar goed, ik maak vooral de man ook heel happy met het feit dat we toch echt gaan kamperen. Wat hem betreft is dit een tussenstapje en slapen we volgend jaar in een tent zoals het echt hoort bij kamperen, maar dat zien we dan volgend jaar wel weer. Daarnaast denk ik dat ik daar prima mee kan leven als het een luxe camping betreft.

Entertainment

Wat voor mij op een camping ook echt belangrijk is, is het entertainment voor kinderen. Een enthousiast animatieteam dat leuke activiteiten voor de kids organiseert. Ieder jaar zie ik weer dat onze kinderen door het animatieteam zo’n geweldige tijd hebben op de camping. En natuurlijk is dat voor ouders het belangrijkste; dat je kinderen het naar hun zin hebben. Dan is het automatisch voor jou als ouder ook een top vakantie.

Win een verblijf op een Yelloh! Village camping!

Zoals je al merkt zijn er veel mogelijkheden als het om kamperen gaat. En vooral ook veel persoonlijke wensen. Yelloh! Village is nu juist benieuwd naar die persoonlijke wensen, om zo hun campings perfect in te richten op de wensen van de Nederlandse camping-gangers.
Zij hebben daarom een enquête opgesteld met vragen over de 4 en 5 sterren campings, ofwel de luxe campings. Vanuit de antwoorden zullen zij hun luxe campings optimaliseren zodat de campings nog fijner zijn om te verblijven. Als dank voor het invullen van de enquête (die maar een paar minuutjes duurt) verloten zij 3x een verblijf van 2 nachten voor 2 tot 4 personen op een Yelloh! Village Camping naar keuze! Wil je hier kans op maken? Klik dan hier om de enquête in te vullen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

 • Reply
  { Review } | Play & Go opbergzak van Kidzzz + Winactie - Go or No Go
  25 juni 2019 at 11:24

  […] handig om spullen heel snel in op te bergen, maar ook ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping, een bezoekje naar opa & oma of naar het strand. Speelgoed of strandspulletjes erin, zak […]

 • Avatar
  Reply
  Oma Will
  1 juni 2018 at 14:06

  Jammer, ik ben te laat.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.