Katjes in melk en klei? Yup! Dat zijn de Lost Kitties

Lost kitties review

Katjes, kwijt, klei, melk…volg jij het nog? Vast niet! Maar gelukkig kan ik het uitleggen.

Eigenlijk is het best simpel: Ik heb het over katjes die kwijt zijn, die zich verstopt hebben in klei, in een pakje melk. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar hey, het is nu eenmaal zo! En het belangrijkste; het is vooral ook leuk! Ik heb het over de Lost Kitties.

Wat zijn Lost Kitties?

Hasbro brengt deze grappige katjes vanaf juni in de winkel, maar voor Go or No Go ontvingen we alvast een sneak preview. Onze eigen Lost Kitten. Hij kwam overigens niet zonder gekkigheid bij ons aan, want ons katje zat in de klei, in de melk, in een bolletje wol in een mandje! Dat was wel even zoeken hoor. Maar gelukkig waren daar Daan en Jesse, die vol enthousiasme aan de slag gingen met de wol en de klei.

Lost Kitties zijn, zo heb ik gehoord, nogal eigenwijs. Ze doen lekker waar ze zin in hebben. Goh, waar ken ik dat nu van. Van Daan en Jesse? En van mezelf? En Arno? Hmm..goed, past prima in onze familie dus!

De Lost Kitties zijn, zo heb ik ook gehoord, dol op avontuur en altijd op zoek naar wat lekkers. Yep, ook dat klinkt bekend.

Als ze moe zijn van het spelen, doen ze een heerlijk dutje en ’s nachts sneaken ze door het huis op zoek naar een lekker hapje. Ok, dat is niet herkenbaar, maar ik hoop maar dat Daan en Jesse dat niet doen..

Maar de Lost Kitties hebben nu eenmaal altijd honger, en door hun nieuwsgierigheid en koppigheid komen ze regelmatig in de problemen. Daar heb je het al, zo kunnen ze dus zomaar belanden in een melkpak.

Gelukkig kunnen de Nederlandse kids ze daar binnenkort uit redden.

Er zijn maar liefst 60 verschillende Lost Kitties en het is altijd een verrassing welke Kitty dan in jouw melkpakje verstopt zit. Leuk om later dus ook met elkaar te ruilen, als je dubbele gevonden hebt. Naast de Lost Kitties zit in ieder pakje melk ook een beetje klei en enkele accessoires.

Feitjes

Leeftijd: 6 jaar of ouder
Prijs: Single packs: € 5,99
Beschikbaarheid: vanaf 2 juni exclusief bij Top 1 Toys, vanaf half augustus overal verkrijgbaar in diverse verpakkingen.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.