Prison Island, TGI Friday’s en #NoRegioChicks

Een grote bloggers-Facebookgroep zorgde uiteindelijk voor een appgroep van 7 meiden. Die 7 meiden begonnen als vage kennissen en we hielpen elkaar met blogvragen. Langzaam kreeg de groep een persoonlijker tintje en na een half jaar vroegen we ons af of we niet eens moesten meeten. Neuh, niet persé, was mijn reactie. Ik ben blij met jullie, maar afspreken heb ik niet zo’n behoefte aan hoor, zeker ook gezien de flinke afstanden. De meeste blog app-groepen hebben het slimmer aangepakt en hebben groepen gemaakt met bloggers uit dezelfde regio. Handig wanneer je wil afspreken. Maar nee, wij niet, wij werden lekker eigenzinnig een no-regio groep. 

Date

De date na een half jaar kwam er niet, maar sommige zagen elkaar rond die tijd wel voor de eerste keer bij events. Sommige zagen elkaar vaker, sommige zagen elkaar nooit. Ondertussen appten we lekker door, inmiddels hadden we het nog amper over bloggen, maar hadden we het vooral gewoon gezellig. We werden een hechte groep, ondanks dat sommige elkaar nog nooit ontmoet hadden. Ik voel trouwens ook oprecht dat ik alles kan delen, misschien ook wel juist omdát we wat verder van elkaar af wonen? Maar goed, inmiddels bestaat onze groep al bijna 2.5 jaar en een paar maanden geleden vonden we het dan toch écht allemaal tijd om elkaar te ontmoeten. En afgelopen weekend was het dan zo ver.

Goeikes

Om met de deur in huis te vallen? Het was zó gaaf! Ik had een aantal meiden al eens een keertje (kort) gezien, maar anderen ook nog helemaal niet. Maar dat maakte niets uit. Het voelde heel normaal en het was zó gezellig. Het voelde alsof we elkaar welke week wel zien. Gewoon, zoals vriendinnen. En dat is het ook gewoon, we zijn een heuse vriendinnengroep geworden. We hebben het in onze appjes over liefde, geluk, gekkigheid, verdriet en natuurlijk ook nog over bloggen. Het zijn echt stuk voor stuk goeikes.

TGI Friday’s

Onze date begonnen we met een heerlijke lunch bij TGI Friday’s, een super hippe tent waar je belachelijk lekker kunt eten. Ze zitten op Centraal Utrecht, niet te missen (dus ook niet missen hoor, zou zonde zijn!). Wij begonnen onze lunch met twee grote schalen met vanalles en nog wat die we lekker konden delen, super leuk om lekker samen te sneukelen. Onze lunch ging gepaard met een aantal lekkere en prachtige cocktails. Van suikerspin-cocktails tot Purple Rain, die aan je tafeltje geshaked worden. Je kunt je voorstellen dat dat een heel gebeuren was, met 7 bloggers aan een tafel. Shaken, filmpjes maken, portretfoto’s, superzoom-foto’s, slowmotion-filmpje, boomerang-filmpjes en nog een paar keer opnieuw shaken voor nog meer beeldmateriaal. Arme barman.
Natuurlijk kon ook een toetje niet ontbreken, of ja, misschien is ’toetje’ niet het juiste woord. Dat doet de ontzettend mooie milkshakes eigenlijk geen recht aan. Een enorme caloriebom, maar it’s worth it. De kleurige shake met hagelslag, taart, donuts, milka chocolade, slagroom en vanille milkshake is een feestje om te eten! Houd er rekening mee dat je voor zo’n gevaarte minstens drie man nodig hebt.
De Oreo shake kan er trouwens ook wat van, met Oreo koekjes aan de zijkant, Milka Oreo chocolade erin, slagroom en natuurlijk de shake.

Prison Island

Na een heerlijke en uitgebreide lunch gingen we door naar de Kartfabrique, waar we Prison Island gingen doen. Een grote gevangenis met 24 cellen, ieder met hun eigen Prison Island Game. In het kort: Heel veel hectiek, raadsels, spellen, zoekopdrachten, zweten, warmte en gezelligheid bij elkaar. We hebben anderhalf uur rondgerend en sommige cellen net wat beter gedaan dan anderen. Sommige snapten we geen drol van, maar gelukkig had onze hele groep daar last van, haha. En nee, dat lag niet aan ons.

Al met al een super toffe dag en we gaan nu natuurlijk echt niet weer twee jaar wachten tot de volgende date…ik zeg kom maar door met die datumprikker!

prison island

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

 • Reply
  Cassandra
  14 mei 2018 at 12:11

  Jaaaaaaa zo genoten met jullie! Schatjes <3

 • Reply
  Bianca
  14 mei 2018 at 07:12

  Super tof geschreven! Was een topdag!!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.