Vaderdag

De allerleukste Vaderdag cadeaus voor dit jaar

Vaderdag
Linda - Go or No Go

Met Vaderdag is het natuurlijk het gaafste om met je kind een cadeautje uit te kiezen of te maken waar papa heel blij van wordt. Met deze  vijf gave Vaderdag cadeaus wordt papa verrassen met Vaderdag een stuk makkelijker! 

Zelf vind ik het soms best lastig hoor, om een cadeautje uit te zoeken samen met de jongens. Natúúrlijk knutselen ze beide iets moois voor papa, om hem te verrassen met een eigengemaakt vaderdag cadeautje. Maar daarnaast vinden de jongens het ook leuk om een cadeautje uit de winkel uit te kiezen voor papa. Mijn kids hebben trouwens het gemak van online shoppen ook al gevonden (met mij natuurlijk) en regelmatig hoor ik ‘dat kun je op die website kopen’ of ‘kijk eens in die winkel op internet’.

Een mok voor papa

Super leuk om papa speciaal voor Vaderdag te verrassen met een mok! Die zijn trouwens niet alleen leuk voor Vaderdag, die zijn het hele jaar door super leuk! Bij PrachtigKado.nl kun je super snel een mooie mok bedrukken en het is ook het perfecte last-minute cadeau, aangezien de mok al binnen 24 uur geleverd wordt. Een super leuk idee vind ik om bijvoorbeeld een foto te maken van de tekening van je kind, en die op de mok te laten drukken. Dan kun je toch alleen maar super trots zijn als papa, als je een persoonlijke mok hebt met de tekening van je kind?
De speciale mok voor papa kan mee naar zijn werk of hij gebruikt hem lekker thuis, maar met een mooie foto of tekening van zijn kind erop smaakt de koffie uit deze mok vast en zeker nog lekkerder!

Baby Shower Glove

Met de Baby Shower Glove™ heeft papa beter grip op zijn baby tijdens het douchen. Heb je dus nog een kleinte in huis, dan is deze Shower Glove echt een uitkomst. Wij hebben hem altijd erg graag gebruikt, het voelt gewoon een stukje veiliger en steviger.

Knisperkrant

Er bestaat dus echt zoiets als een knisperkrant. Heel grappig ook weer; papa kan nu samen met de kleineThe Daddy Times lezen! En een krant is natuurlijk een echt papa-cadeau.

The Daddy Times GOTS katoen - Qukel

Samen scheren

Een papa moet zich scheren en hoe leuk is het als het zoontje van papa er naast kan staan en ook kan scheren! Kinderen doe nu eenmaal graag na wat papa doet en met deze set is dat helemaal geregeld. Zeker als mama ernaast klaar staat met het fototoestel ;-).

Dady days

Wat vind jij het leukste Vaderdag cadeautje dat er tussen zit?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.