Attractieparken Gelderland

Op avontuur met Cas de Ranger in de Julianatoren

cas de ranger julianatoren
Anne

Cas de Ranger is neergestreken in familiepark Julianatoren! Dit is een nieuwe attractie met een geheel nieuw karakter, vanaf NU kunnen alle kinderen kennis maken met Cas de Ranger. Cas heeft een interactieve show en een speurtocht met educatieve elementen in een prachtig bosgebied. Wij hebben Cas al mogen ontmoeten en vertellen daar graag meer over!

Freek en Cas

Ja, ik kan geen blog schrijven zonder de vergelijking te maken tussen Cas en Freek (yep Freek Vonk, die andere kinderheld) Maar Freek is een Bioloog en Cas is een ranger, groot verschil. Met Cas mag je namelijk echt interactief aan de slag. Ten eerste is er een leuke show. Cas de Ranger heeft erg veel humor en betrekt de kinderen er goed bij. In deze show mogen enkele kinderen ook meedoen. Ze doen hier kleine opdrachtjes en leren zo voelen en ruiken. En zelfs een behendigheids parcour word er gedaan. En wij hadden het geluk dat er 2 vader mee mochten doen. Of die vader s dat ook leuk vonden haha, dat week ik niet.  Deze liveshow in het park is echt een aanrader. Hier leer je echt wat je moet kunnen om een coole ranger te zijn! We worden klaargestoomd om op spannend avontuur te gaan. Maar voor we op avontuur gaan maken we nog iets leuks mee. De lokale televisie is er ook en vraagt of ze mijn zoontje mogen interviewen. Onze Max durft dat wel hoor, immers hij is toch een bijna ranger?

“De avontuurlijke onderzoeker neemt kinderen en hun ouders mee op ontdekkingsreis door de natuur en vertelt hen alles over dieren, planten en bomen”

Spelenderwijs leren

Na de show zijn we extra goed voorbereid om op het grote avontuur te gaan in de Cas de Ranger Experience. Op het spannende bospad gaan we, gewapend met een schatkaart op zoek naar de big 5! In deze experience kunnen we erg veel ontdekken over de dieren en planten die op de Veluwe voorkomen. Zo komen we een groot insectenhotel tegen en een echte primeur!  De enige openlucht mierenboerderij van Europa. Als we dan alle onderdelen hebben afgevinkt die tijdens de experience zijn te behalen is het zover. Wij mogen ons zelf nu echt rangers noemen! We hebben gespeeld en geleerd wat leuk! In dit mooie nieuwe stuk is een grote bosspeeltuin met schommels en ook kan je hier springen op trampolines in een gordel, zodat je salto’s kan maken! Wat een mooie aanvulling is dit aan de Julianatoren, wij gaan nu het park in op zoek naar mevrouw Suikerspin en vast een spannende achtbaan pakken!

Over de Julianatoren

Julianatoren is een heerlijk familiepark gericht op gezinnen met kinderen tot 10 jaar. Het fijne is dat er veel attracties zijn voor de kleintjes. Vanaf 1.10 cm zijn er ook al genoeg attracties waar de kinderen alleen in mogen. Mijn zoon van 6 vindt dat echt geweldig.

Het park is zeer overzichtelijk. Het lijkt misschien niet groot maar je kan je er echt de heel dag vermaken. Wat mij opvalt is dat het park erg schoon is, er word tussentijds opgeruimd en medewerkers zijn echt vriendelijk. Na een flinke bui werden even de zitjes afgedroogd! Waar zie je dat nog? Ook zijn veel van de werknemers gepensioneerd die nog graag hun handen uit de mouwen steken. Erg leuk om te zien! Uiteraard zijn er voldoende zit en eetgelegenheden. én wat wij als gezin met een kindje met een voedingsallergie hebben gemerkt is dat er hele goede mogelijkheden zijn m.b.t. tot allergie vrij eten.

Elke zaterdag om 16.00u kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Cas de Ranger op het YouTube-kanaal van de Julianatoren. Cas de Ranger LIVE is in de weekenden en tijdens de schoolvakanties om 12.00u, 13.00u en 14.00u te bewonderen op de showheuvel achter in het Julianatoren bos. Cas de Ranger Experience is dagelijks te beleven!


Geschreven door Anne

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Review: Jul & Julia Zomerweken in de Julianatoren - Go or No Go
    22 juli 2019 at 06:30

    […] 27 juli – geniet deze avond van een Wild West Zomeravond. Je kunt een bezoek brengen aan de theatershow ‘Het Goud van het Wilde Westen’, dansen als een echte cowboy/girl bij Jul & Julia’s Cowboyshow en een echte ranger worden bij Cas de Ranger. […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.