3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar

{ Review} | Bizzy Bubs – It’s a Girl!

bizzy bubs

It’s a girl! Deze week waait er een heuse babyboom door blogland. Overal verschijnen er kleine luierkontjes met zoete namen. Om de komst van deze baby te vieren werden we zelfs verrast met een babyshower.

Afgelopen week was het zover. Samen met mijn dochter stond ik op de uitkijk. In afwachting van die grote witte met zwarte vogel. Er kwam van alles voorbij maar geen ooievaar. Er was ons toch echt een baby beloofd, dus hoe zat dat nou toch?
Na wat ongeduldig getrappel van onze kant, kwam daar een grote witte bus aanrijden. Onze trouwe pakketbezorger stapte uit met een mooi roze pakket! Zou het dan eindelijk?

En jawel, daar was onze baby. Een klein meisje met roze haar, een fles, een speen en een mooie luier aan. Het feest kon beginnen!

Bizzy Bubs

Snel na het openen van de doos, werden er beschuitjes met muisjes gegeten en was het feest compleet. Nu konden we ontdekken wat onze baby allemaal in haar mars had.
Bizzy Bubs zijn te gekke baby’s van de fabrikant Moose. Deze ken je waarschijnlijk wel van de Little Live Pets. Speelgoed waar je maar al te graag voor wilt zorgen. De Bizzy Bubs hebben zorg nodig. Ze hebben allemaal hun eigen karakter en barsten allemaal van energie.
De Bubs zijn er in 6 verschillende uitvoeringen. Met namen variërend van Sneeuwvlokje tot Kitty nodigen deze babies allemaal uit tot spelen en zorgen. De poppetjes zijn interactief. Ze reageren op hun speen en op hun fles. Voor de ouders is het ook fijn om te weten dat er een aan- en uitknop op de baby zit.

Luxy de kruipende baby

Wij ontvingen Luxy de kruipende Bizzy Bub. Luxy is een ware prinses. Wat perfect past bij het karakter van mijn eigenwijze dochter. Luxy heeft een tiara in haar roze haar en een kroontje op haar luier. Als het aan mijn jongste lag dan ging zij ook chronisch door het leven met een tiara op. Onze baby is een gezellige en sprankelende meid die behoorlijk snel door de kamer kruipt. Mijn dochter rende er druk achteraan om haar snel weer een fles te kunnen geven.

Zodra we Luxy vergeten zorgt ze er zelf voor dat we haar horen en zien. Ze begint dan te zingen en met haar luierkontje te wiebelen. Zo weet prinses Luxy zeker dat ze niets tekort komt. Mocht je echt even geen tijd hebben voor Luxy dan is ze ook tevreden met haar speen.

Go or No Go

Wij vinden de Bizzy Bubs een absolute GO. Niets zo leuk als schattig speelgoed waar je een vorm van interactie mee hebt. Daarnaast zien ze er gewoon ontzettend schattig uit en dagen ze uit tot spelen. Je kindje hoeft zich dus eigenlijk geen moment te vervelen.

Je shopt de Bizzy Bubs via bol.com!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 27 Comments

 • Reply
  Gera
  11 mei 2018 at 15:06

  Ik doe graag mee voor mijn dochters. Denk dat ze deze wel erg schattig vinden!

 • Reply
  Linda
  8 mei 2018 at 14:11

  Doe graag mee voor onze dame, kan ze voor haar eigen baby zorgen… want wat zijn ze leuk!

 • Reply
  melissa
  8 mei 2018 at 10:43

  Dat is leuk voor onze elise. die is helemaal gek van die LOL-surprise ballen en dit doet me daaraan denken. Ze wil dolgraag nog een zusje, ofwel gewoon een baby waar ze voor kan zorgen. Hopelijk komt dit dicht genoeg in de buurt 😉 Ik volg via FB

 • Reply
  melissa
  8 mei 2018 at 10:43

  Dat is leuk voor onze elise. die is helemaal gek van die LOL-surprise ballen en dit doet me daaraan denken. Ze wil dolgraag nog een zusje, ofwel gewoon een baby waar ze voor kan zorgen. Hopelijk komt dit dicht genoeg in de buurt 😉 Ik volg via FB en Youtube.

 • Reply
  Bizzy Bubs Luxy kwam, zag en pakte ons in | mamaLou blogt
  5 mei 2018 at 08:59

  […] Lindan | Go or No Go […]

 • Reply
  Tineke Mauritz
  4 mei 2018 at 22:03

  Zou hem graag winnen voor onze kleindochter Amy. De poppenmoeder

 • Reply
  Tintje mauritz
  4 mei 2018 at 22:01

  Zou hem graag winnen voor onze kleindochter Amy. De poppenmoeder

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  4 mei 2018 at 20:21

  Ik vind dit een popje met een heel handig formaat dus dit zou ideaal zijn voor Eva 😀

 • Reply
  Claudia Diependaal
  4 mei 2018 at 20:05

  Wauw supertof. En elke recensie is erg leuk. Dus ik doe heel erg graag mee!

 • Reply
  Nicole
  4 mei 2018 at 19:34

  Ik vind ze echt heel leuk en schattig! Weet zeker dat onze kinderen ze ook leuk vinden. Ik doe dan ook graag mee.

 • Reply
  Linda Smeets
  4 mei 2018 at 17:43

  Ik vind de Bizzy Bubs ontzettend schattig en ik denk dat mijn kleine poppenmoedertje er heel goed voor kan zorgen.
  Kortom, ik maak graag kans.

 • Reply
  cobi
  4 mei 2018 at 11:14

  Wat super leul dit gaat mijn meisje geweldig vinden!

 • Reply
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  3 mei 2018 at 23:18

  Oh wat een schatje! Mijn dochter is een echte poppenmama en die zou dit lieve meisje echt fantastisch vinden. 14 mei is ze jarig en word ze 5 jaar het zou fantastisch zijn als ik haar dan met dit schatje kan verrassen. Super leuk dat er een interactief element aan zit, want dat vind ze echt fantastisch en de geluidjes die ze maakt zijn natuurlijk ontzettend schattig

 • Reply
  Natasja
  3 mei 2018 at 21:53

  Oh dit is helemaal op t lijf geschreven voor die poppenmama van een dochter van mij. Hier zou ze wel zo blij van worden en trots mee zijn. De poppenbaby zou overal mee naartoe genomen worden. Schattig.

 • Reply
  Babyshower: baby Kitty van de Bizzy Bubs + win ⋆ Marstyle
  3 mei 2018 at 21:21

  […] Go-or-no-go – win Luxy […]

 • Reply
  Heidie van der Steeg
  3 mei 2018 at 17:40

  Het lijkt me erg leuk speelgoed voor mijn 5-jarige dochter. Ik maak graag kans op een exemplaar voor haar.

 • Reply
  Wendy van de Reyd
  3 mei 2018 at 14:37

  Ze zijn niet alleen super lief Ook mega tof en waag graag een kansje voor mijn dochtertje sharona , Die ze nu al te gek vind en een super lieve jonge mama is voor deze schattige baby

 • Reply
  Marian B
  3 mei 2018 at 13:42

  Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding 😉 Mijn dochtertje is al een echt moedertje en zal met liefde voor z’n lief babymeisje zorgen, Zelf vind ik ze ook echt te leuk, ze zijn niet alleen schattig, maar juist door het interactieve aspect ook uitdagend en leerzaam.

 • Reply
  Nele Vdb
  3 mei 2018 at 11:44

  ik kende het nog niet, maar ze zijn zo leuk en schattig. Dit zou mijn dochtertje erg leuk vinden.

 • Reply
  Marian zw
  3 mei 2018 at 11:35

  Ik denk dat mijn meisje dit ook super leuk vind. Vooral de interactie is natuurlijk een stimulans om lekker met deze baby te spelen, ik loot dan ook graag mee voor mijn dochter Lisanne

 • Reply
  Peggy
  3 mei 2018 at 10:59

  Helemaal leuk voor mijn middelste meisje dat mama momenteel graag naspeelt met haar pop. Er is namelijk aan het begin van dit jaar bij ons een baby zusje geboren, ze kan niet wachten tot dat ze in het echt met haar kan spelen. Het popje zou echt leuk zijn voor haar en past helemaal in haar 3 jarige belevingswereld

 • Reply
  Patricia Paling
  3 mei 2018 at 10:16

  Echt super schattig!!! ? Leuk dat ze allemaal een eigen karakter hebben en dat ze ook kunnen bewegen! En geweldig dat het ook echt “officieel” gevierd wordt met beschuit met muisjes! Mijn 6-jarige dochter zou met alle liefde ervoor zorgen! ??

 • Reply
  Angelique
  3 mei 2018 at 09:06

  Wat een schattig ding! Ik doe graag mee voor ons nichtje die zou dit echt geweldig vinden!

 • Reply
  Kelly Aarts
  3 mei 2018 at 08:18

  Ze zijn echt zo leuk! Ik doe mee voor mijn jongste dochter Lucy, zij zal vast dolblij zijn met haar bijna-naamgenootje Luxy!

 • Reply
  Chantal Obbink
  3 mei 2018 at 08:15

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Erg schattig een poppetje die van alles doet en kan. Er zal hier goed voor haar gezorgd worden?

 • Reply
  Oma Will
  2 mei 2018 at 23:36

  Wat een schattig popje en wat kan ze veel.
  Ik denkt dat mijn kleindochter dit babytje ontzettend leuk zou vinden.
  Zij is in juli jarig en wordt 5 jaar en wat zou het leuk zijn als ze dit lieve kruipende schatje zou krijgen van ons.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.