Attractieparken Gastblog Overijssel

Berenpootjes van de vloer in Bella’s Swing Paleis in Dreumesland

Je kent het probleem misschien wel: kleine en grotere kinderen in één gezin. Wat ga je dan kiezen als uitje? Wij gingen naar Avonturenpark Hellendoorn met onze kids om de nieuwste attractie ‘Dreumesland’ uit te proberen. Want in Dreumesland zijn alle kinderen onder de 1.20 meter de baas. Met maar liefst 8 verschillende attracties kunnen ook de kleintjes zich uitleven. Je kunt in de draaimolen op de paardjes rijden, of in zwanen op het water varen. De echte durfal kan zonder papa en mama in een heus mini-reuzenrad, of zelf rijden in een truck. Naast Dreumesland zit een hele grote coole speeltuin van de Drie Torens, waar de wat grotere kinderen zich heel goed kunnen vermaken.

De ouders

We kozen voor een strategische plek om ons te settelen. Lekker onder de parasol tussen Dreumesland en de Drie Torens in. Zo konden we de kleinste dametjes zien vliegen in een vliegtuigje, dat ze zelf konden bedienen, en konden de oudste lekker klimmen en klauteren in de speeltuin.

De kids

Nadat de kids bijna drie uur zichzelf hadden vermaakt in Dreumesland en naar de show van Kareltje en Jasmijn waren geweest, was het dan eindelijk zo ver. Parkmascotte Bella Beer kreeg eindelijk een eigen plek om heerlijk te dansen en te swingen, in haar eigen Swing Paleis. Bella’s Swing Paleis was mooi omgeven door vrolijke ballon-bloemen en al haar vrienden waren ook bij de plechtige opening aanwezig. Een meisje uit het publiek mocht de nieuwste attractie  officieel openen door de ballonnen tros door te knippen, en zo het doek te laten vallen. Toen iedereen uit volle borst aftelde en toen eindelijk de ballonnen de lucht in gingen, konden alle verwachtingsvolle kinderen ein-de-lijk naar binnen.

Bella’s Swing Paleis – Dreumesland

In Bella’s Swing Paleis draaien de leukste liedjes en kun je op de felgekleurde geblokte dansvloer helemaal los gaan. De discolampen, die op de muziek veranderen van kleur, maken het een nog groter spektakel! En natuurlijk deden Bella, Kareltje, Jasmijn en Babba ook mee. Als je een andere dag komt, dan heb je grote kans dat je ook met Bella mee kunt dansen. Want ze komt natuurlijk regelmatig langs in haar Swing Paleis om ook de coolste dansmoves aan de kinderen te leren. En wat wij het allerfijnste vonden: Het is er heerlijk overdekt! Want helaas vielen er af en toe wat druppels uit de hemel, maar daar hadden wij bij de mini-disco in Bella’s Swing Paleis helemaal geen last van. Er zijn zelfs wat bankjes waar ‘het publiek’ kan kijken naar de shows.

hellendoorn

Go or No Go

Onze eigen dreumes van bijna twee jaar oud vermaakte zich echt heel erg goed in Bella’s Swing Paleis. Lekker dansen en swingen, naar de lichtjes kijken en ook naar de wat grotere kinderen, om ze vervolgens na dansen. Hartstikke leuk ook om even te doen als ze een beetje wat willen bewegen (denk aan, even uit de buggy, beentjes strekken, vrolijk muziekje eronder en gaan met die banaan). Wat ons betreft een echte aanwinst voor Dreumesland. Enige aandachtspuntje wat ons betreft is het trappetje waarmee de kleine kinderen de dansvloer op en af kunnen. Dit is voor de allerkleinsten kinderen best wel lastig. Verder krijgt Bella’s Swing Paleis een dikke GO!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

 • Reply
  Oma Will
  5 mei 2018 at 09:39

  Wat leuk!!!
  Een reden om eens naar Hellendoorn te gaan met de kleinkinderen.
  Wel eens geweest, maar er was toen niets voor kleintjes.
  Bedankt voor de tip.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.