Inspiratie

5 toffe cadeaus voor het jubileum van je collega

jubileum

Binnenkort vier ik op mijn werk mijn 12.5 jarig jubileum. Ik kreeg op mijn 19e een contract bij de werkgever waar ik begon als stagiaire. In deze 12.5 jaar tijd is er veel gebeurt; ik heb vier verschillende functies gehad en ben van de zorg naar kantoor gegaan. Over een paar maanden vier ik mijn allereerste jubileum, mijn 12.5 jarig jubileum. We verrassen collega’s op het werk altijd met een leuk cadeau voor een jubileum. Maar welk cadeau zou ik nou leuk vinden voor mijn jubileum?

1. Een collegaboek

Ik vind het erg leuk om een persoonlijk cadeau te krijgen. Bijvoorbeeld een boekje waarin iedere collega een aantal persoonlijke vragen beantwoord, of een paar grappige vragen over mij. Of iedereen maakt een eigen bladzijde voor in een boek. Ik hou bijvoorbeeld van tapas eten, en dan lijkt het me leuk als iedere collega een eigen tapasgerechtje uitwerkt op een bladzijde. Zo heb je een persoonlijk kookboek!

2. Mijn eigen koffiemok

Je kent het misschien wel; als je ‘s ochtends niet super vroeg in de keuken voor je kop koffie staat, zijn alle fijne mokken weg en alleen de mini koffiekopjes over. Gebeurt mij regelmatig in ieder geval, dus een eigen koffiemok is dan wel zo handig. Niet gewoon een simpele witte mok natuurlijk, het lijkt me dan gaaf als ze een mok bedrukken met mijn foto (wel bewerkt met bijvoorbeeld snapchat-achtige filters), of een quote die helemaal op mij slaat. In ieder geval wel iets grappigs, daar hou ik wel van, en dat is een mok met foto sowieso!

3. Een kantoorplant

Mijn collega’s weten dat ik gek ben op planten. Ik heb op mijn bureau drie kleine cactussen staan, maar verder mis ik stiekem wel echt een mooie grote groene plant op kantoor. Ik vind dat altijd lekker fris staan, en daarnaast is het ook nog eens gezond. Ik zou het dus wel erg leuk vinden als ik mijn eigen kantoorplant krijg.

4. Een kunstwerk

Dat klinkt misschien een beetje gek, maar als ik het uitleg is het heel logisch. Veel cliënten die wij begeleiden op mijn werk werken namelijk op dagbesteding, waar ze prachtige kunstwerken maken. Meestal met mooie, felle kleuren. Het mooiste vind ik de echte 3d-kunstwerken van bijvoorbeeld een vogel of een ander dier. Ik zou het erg leuk vinden om die op kantoor te zetten, dat fleurt het kantoor meteen op.

5. Een borrel

Ik zou het eigenlijk ook wel gewoon heel leuk vinden om een middag te borrelen met mijn collega’s, ter ere van mijn jubileum. Lekker bijkletsen, even niet over werk maar over van alles en nog wat. De koetjes en de kalfjes. Met wat lekkere hapjes en drankjes.

Waar zou jij het liefste mee verrast worden voor je jubileum?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.