3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Rollenspel

{ Review } | VTech Kidi Super Star Move

review Kidi super star move 4 jaar

YEAH, met de Kidi Super Star Move wordt iedereen een superster! Voor alle kids die willen glanzen, shinen en performen. Hij ziet eruit als een gewone microfoon, maar heeft net als het kind zelf verborgen talent.

Nu met The Voice Kids op tv wil elk kind wel zingen en dansen. Ik merk dat ook bij Taleah. Meteen zoekt ze de liedjes op YouTube en gaat ze het nazingen. Deze Kidi Super Star Move microfoon kwam dus precies op het juiste moment. Ook is ze fan van Kinderen voor Kinderen. Elk liedje zingt ze mee en kent ze de dansjes erbij, Selah trouwens ook. Ze is 4 jaar maar misschien nog wel de grootste entertainer hier in huis. Ach dat hebben ze van hun vader, die is zanger en drummer in zijn band. Een microfoon is dus niet vreemd hier in huis.

Kidi Super Star Move

Nu terug naar de Kidi Super Star Move. Het is een 8 in 1 magische microfoon waarmee je altijd en overal een show kunt geven. Zing mee met de 4 ingebouwde liedjes of wat ook heel gaaf is, sluit bijvoorbeeld je telefoon aan (met de ingesloten audiokabel) voor nog meer zing- en speelplezier. Druk tijdens de muziek op de “Muziek Magie”-toets om de stem van de zanger of zangeres zachter te maken of te verwijderen. Nu kan je helemaal zelf je favoriete liedje zingen!

Spelletjes

De microfoon is heel gemakkelijk te gebruiken voor kinderen. Het volumewiel zit aan de zijkant en het geluid kan nog echt hard ook. Wat ook heel handig is, dat er voor de audiokabel een speciaal haakje aan de achterkant zit. Zo kan de kabel niet in de knoop.
Er staan 4 verschillende spelletjes op de Kidi Super Star Move wat uiteraard allemaal te maken heeft met muziek. Verbeter je ritmegevoel of oefen je uitspraak met deze spellen. Taleah vindt 1 spel helemaal geweldig, namelijk het spel Tongbrekers. Ga de uitdaging aan en probeer de tongbreker goed uit te spreken. Er zitten hele lastige tussen zoals; Hottentottententententoonstelling en Ralph Rups raspt rap rode, ronde radijsjes. Heel erg lachen is het als je deze gaat uitspreken. Gelukkig staan alle Tongbrekers in de handleiding.

Wat daar ook in staat zijn de 4 ingebouwde liedjes die op deze microfoon staan. Als je ze vaak beluisterd kun je ze zo meezingen maar toch wel handig dat ze beschreven staan. De liedjes zijn erg vrolijk.

Geluidseffecten

Met de geluidseffectentoets kun je grappige geluidseffecten toevoegen aan je optreden. En als je drukt op de toets stemvervormer vervormt je stem met grappige effecten. De meiden hebben het hier uitgegierd, ineens heb je dan een robot stem, een echo of een hoge stem. Te leuk in ieder geval! Je stem kun je opnemen en weer terug luisteren.

Wat je natuurlijk ook kunt doen is vrij spelen. Oftewel gebruik je fantasie en creëer je eigen concert, praatprogramma of vertel een grappige mop. Maak je eigen show! En elke show wordt een feest met de kleurrijke lichteffecten.

Go or No Go

De Kidi Super Star Move is stevig en heeft een mooi design. Wij vinden het een dikke GO!

review Kidi super star move 8 jaar

Feitjes

Leeftijd: 5 – 10 jaar
Prijs: € 29,99 en te koop bij bol.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 19 Comments

 • Reply
  brants harry
  26 april 2018 at 11:34

  leuk voor mijn kleindochter die danst en zingt heel de dag

 • Reply
  Linda Smeets
  25 april 2018 at 21:15

  Onze dochter is dol op zingen en dansen!
  Ze zei een paar dagen geleden: Mama, ik wil graag een microfoon want dan ben ik een zingmevrouw.
  Daarom ben ik ervan overtuigd dat ze de Kidi Super Star Move te gek gaat vinden!

 • Reply
  Pleun
  24 april 2018 at 20:41

  Deze microfoon zal hier thuis zeker een superster verder doen herrijzen ? !!
  Op dit moment zingt en danst onze dochter het liefst de ‘Fitlala’, om maar even helemaal in de sfeer van koningsdag te zijn! Maar ook de nieuwe K3 ‘Whoppa’ behoort tot de favorieten. En zo volgen de liedjes en bijbehorende danspasjes elkaar hier in een razend tempo op!
  De karaoke- en stemvervormingsfunctie zullen hier zeker ook tot lachwekkende taferelen leiden!

 • Reply
  Cobi
  24 april 2018 at 16:20

  Wauw leuk voor Mn meisje

 • Reply
  brants harry
  24 april 2018 at 14:56

  doe graag mee voor mijn kleindochter, thuis staat ze altijd te dansen en te zingen

 • Reply
  Laura Bienga
  24 april 2018 at 14:56

  Op 1 jarige leeftijd kreeg ons dochtertje Zoë van oma een speelgoedmicrofoon (Microfoontje van Vtech). Tot op de dag van vandaag zingt ze, met de microfoon in haar hand zingt ze verschillende liedjes mee. Van kinderliedjes tot aan liedjes van papa en mama. Inmiddels is ze 3,5 jaar en grote zus van Amy, 1,5 jaar, die de microfoon óók heel leuk vindt. Het is dan ook iedere dag weer een hoop geregel wie hem als eerst, en wie hem daarna mag hebben om te zingen. De Kidi Super Star Move past veel meer bij de leeftijd van Zoë, en wat zal ze hem leuk vinden! Mijn 2 meisjes die samen kunnen zingen, dat lijkt me geweldig! Ik hoop dat we winnen!

  • Reply
   Linda - Go or No Go
   26 april 2018 at 17:46

   Proficiat Laura, je hebt gewonnen! We hebben je een e-mail gestuurd.

   • Reply
    Laura Bienga
    29 april 2018 at 19:17

    Super leuk! Heel erg bedankt! Het mailtje met adresgegevens is verstuurd! ?

 • Reply
  kempenaers anita
  24 april 2018 at 14:55

  doe graag mee voor mijn kleindochter danst en zingt een hele dag

 • Reply
  melissa
  24 april 2018 at 11:54

  Elise zal deze Kidi Super Star Move graag willen winnen omdat ze zelf een superstar wil worden. Ik wist ook niet dat er zoveel extra functies op zaten (erg leuk!), dus dat is wel een pluspunt.

 • Reply
  Marian B
  23 april 2018 at 21:14

  Dit is echt wat voor ons zingende en swingende meisje! Wat zal ze er blij mee zijn, denk wel dat ze moet uitkijken dat haar broer hem niet afpakt 😉

 • Reply
  Oma Will
  21 april 2018 at 10:53

  Ik heb een kleindochter die groot fan is van K3 en zij zing de hele dag met een namaak microfoon van hout gemaakt door haar vader .
  Zou het niet leuk zijn als ik haar kon verrassen met een echte microfoon met allerlei geluideffecten.
  Ik volg op Bloglovin en waag voor haar graag een kansje.

 • Reply
  Liline Erdmann-van Steenbeek
  20 april 2018 at 23:15

  Wauw, dat zou ons dametje echt heel leuk vinden! Ze zingt tegenwoordig de halve dag, zo heerlijk! Ons lieve zonnestraaltje verdient dit echt!

 • Reply
  Claudia Diependaal
  19 april 2018 at 19:56

  Wow wat een leuke actie heb je weer! Leuk he als ze gaan zingen en dansen. Waar wij het dan vroeger met een borstel als microfoon moesten doen is er voor deze generatie zoveel keus aan speelt! Ik weet zeker dat ze niet heel blij mee gaan zijn. Ik doe dan ook met liefde mee!

 • Reply
  Marian zw
  19 april 2018 at 11:27

  Onze docher is vol van The voice kids….steeds met vriendinnen aan het oefenen. Dit zal ze echt geweldig vinden. Zo voelt ze zich alvast een echte ster

 • Reply
  Francis
  19 april 2018 at 10:53

  Onze jongste dochter Charlotte van 2,5 is nu al een kleine zangeres. Ze zoekt zelf al liedjes op YouTube en zingt ze mee. Als ze kan zingen met publiek gaat ze stralen en nog gekker doen. Het is een heerlijk gezicht. Met deze microfoon weet ik zeker dat ze nog meer gaat zingen. Het zou fantastisch zijn als ik deze mag winnen. Ik ga hopen en duimen

 • Reply
  Kelly Aarts
  19 april 2018 at 09:59

  Omdat mijn dochters er precies zo bijstaan als op de foto’s bij jouw artikel haha, elke dag! ?
  Geboren artiesten hihi.

 • Reply
  Chantal Obbink
  19 april 2018 at 09:37

  Mijn zoon van 3 jr vind zingen en dansen super leuk. Hij staat nu bij een fietspomp te zingen en te dansen van K3. De fietspomp is zn microfoon! Hahaha

 • Reply
  Nadia Lahpor-Hesse
  19 april 2018 at 09:35

  Leuk!!! Ik doe mee voor mijn zoontje van 2,5 jaar oud. Een entertainer in de dop die gaat swingen zodra de muziek aan gaat. Praten gaat nog niet zo goed, maar door te zingen op zijn manier oefent hij goed. Zo’n microfoon zou hij wel heel gaaf vinden ?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.