Fashion & Styling

Stylish de regen trotseren

regen trotseren
Cassandra
Laatste berichten van Cassandra (alles zien)

In ons kleine, koude kikkerlandje hebben we nogal vaak te maken met regen. Kinderen vinden het heerlijk, maar wij ouders willen toch wel graag dat onze kinderen een beetje droog op plaats van bestemming komen. Dit is dan ook altijd weer een uitdaging: hoe kom je nou zo droog mogelijk aan op je plek van bestemming? Jezelf en de kleine in een regenpak hijsen is niet mega charmant, dus heb ik een aantal tips voor je zodat je kleintje in elk geval stylish de regen trotseren kan.

1. Stijlvol de regen trotseren met een uiltjes regenjas

Wie zegt dat een regenjas niet stijlvol kan zijn? Tegenwoordig zijn er een hoop toffe regenjassen of poncho’s voor je kleintje te verkrijgen. Bij stoerekindjes-regenkleding.nl vonden wij deze super toffe uiltjes regenjas en hij staat Leia echt super charmant. Prints, effen en vrolijke kleuren waarmee dansen in de regen een feestje wordt. Bye, bye suffe regenpakken en druilerige dagen, hallo plassen stampen in stijl! Welke print of kleur kies jij?

2. Als je haar maar goed zit

Regen en een mooi kapsel is een combinatie die vaak niet zo goed samengaat. Bescherm daarom het haar van de kids met een toffe regenhoed en voorkom een ingezakte coupe a la verzopen kat. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie plu die bij je regenjas past.

3. Stylish door de plassen stampen

Kinderen zijn dol op plassen stampen en dat doe je uiteraard niet met je mooie schoenen, maar een stel fleurige regenlaarsjes. Deze halfhoge roze regenlaarsjes van stoerekindjes-regenkleding.nl zijn stevig en staan ontzettend cute. Ben jij meer van de printjes of felle kleuren? Dan kun je jezelf helemaal uitleven in de webshop. Van printjes en vrolijke kleuren tot aan klassieke modellen, ze hebben het allemaal!

stylish regen trotseren

4. De regen trotseren met je rugzak? Zo houd je hem droog

Er is niks vervelender dan aankomen op plaats van bestemming en erachter komen dat de volledige inhoud van je tas doorweekt is. Om te janken! Om dit drama te voorkomen kun je op regenachtige dagen kiezen voor een waterdichte tas, of een regenhoes voor je rugzak.

Leia is in elk geval mega blij met haar super toffe regenoutfit en wil nu bij elke regenbui naar buiten … 😉

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.