10 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Bouw & Constructie Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | K’NEX Revvin’ Racecar 2-in-1

Linda - Go or No Go

Een auto zelf in elkaar bouwen is al gaaf, laat staan als die auto ook nog eens een motor heeft om mee te rijden! De K’NEX Revvin’ Racecar is zo’n auto. 

De Revvin’ Racecar is trouwens niet zomaar een auto, maar een 2-in-1 auto. Je kunt namelijk van één pakket twee verschillende auto’s maken: een raceauto en een quad. Wij maakten de raceauto, hiervan zit het boekje bij de set. Als je de quad wil maken, kun je de bouwinstructies online vinden.

img_1242

Samen met de kids bouwen

Samen met D. en J. (6,5 jaar) begonnen we aan de raceauto. De eerste helft konden de jongens best goed meebouwen. Wel met hulp van mij, want je moet bij ieder plaatje goed kijken hoe een staafje precies moet zitten en waar hij precies moet zitten. Dat is toch wel even goed opletten, want anders klopt het uiteindelijk niet. De tweede helft van het boekje werd lastiger, en vanaf dat punt begonnen D. en J. ook een beetje hun interesse in het bouwen kwijt te raken. Ze wilden er wel heel graag bij blijven, maar zelf bouwen hoefde even niet meer.

Best lastig!

Ook ik moest bij sommige stappen echt 2x kijken of het wel klopte wat ik deed en of een staafje wel aan het juiste punt vast werd gemaakt. De jongens hielpen me op het einde mee met de banden…en klaar was de raceauto! We hebben er toch wel een uurtje op gebouwd, dus een leuke bezigheid! En toen kwam natuurlijk het leukste moment: de raceauto uitproberen.

img_1252

Stevig

Door de motor kan de auto echt rijden! Extra leuk: hij kan zowel vooruit als achteruit rijden. Dit regel je door een schakelaartje op het motortje. De auto rijdt lekker heen en weer en D. en J. vinden het prachtig en vooral ontzettend stoer!
De K’NEX producten zijn super stevig en de staafjes kunnen veel hebben. Ze breken niet en je hoeft er dus niet voorzichtig mee te zijn. Buigen mag! 🙂

K'NEX Revvin' Racecar

Go or No Go

Aangezien we lang genoeg bezig zijn geweest met de raceauto, kon ik het nog niet aan om hem uit elkaar te halen om de quad te maken. Die volgt binnenkort dus nog een keer en dan post ik er natuurlijk een foto van op Facebook!
De 2-in-1 Ravvin Racecar krijgt van ons zeker een GO. K’NEX vinden we sowieso ontzettend leuk om mee te spelen. Het is stevig en duurzaam en je kunt er zoveel leuks mee bouwen! Als je je fantasie een beetje de loop laat kun je de gaafste dingen bouwen.

Informatie

De Revvin’ Racecar set bestaat iot 370 K’NEX staafjes en koppelstukken + een motor op batterijen.
Te koop bij Intertoys, Bart Smit, bol., Top1Toys en Toychamp voor een prijs van €29,99.

TIP: Is deze K’NEX nog wat te lastig voor je kind, dan is de Kid K’NEX zeker een aanrader voor je!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.