Boeken Gastblog

{ Review } | De magie van mijn naam

De magie van mijn naam review

Toen Linda van Go or No Go vroeg wie het leuk zou vinden om een boek te laten personaliseren hoefde ik niet lang na te denken. Wij zijn echte boekenfanaten en een gepersonaliseerd exemplaar is natuurlijk helemaal fantastisch. Ik bestelde dus ‘De Magie van Mijn Naam’.

Personaliseren

Het personaliseren van een boek is natuurlijk hartstikke leuk. Ik was in de veronderstelling dat ik alleen maar de naam van mijn dochter hoefde in te voeren, maar ‘De Magie van Mijn Naam’ is iets uitgebreider! Naast de naam invoeren, kun je ook uit een poppetje kiezen. Dit figuurtje is de hoofdrolspeler van het boek. De poppetjes hebben verschillende huidskleuren en haarkleuren en je kunt kiezen uit een jongen of meisje.

Ook kun je een persoonlijke tekst toevoegen. Omdat onze dochter binnenkort haar Eerste Heilige communie doet, leek dit me een leuke gelegenheid.

Het boek De Magie van Mijn Naam

Ik bestelde De Magie van Mijn Naam met een harde kaft. Het verhaal gaat over jouw kind. Op het moment van slapengaan is het kind nieuwsgierig naar de betekenis van zijn/haar naam. Moeder geeft aan het graag uit te leggen maar niet op dit moment. Het is bedtijd. Als het kindje slaapt verschijnt er een fee. Deze neemt het kind mee op avontuur.

Zo komt het kind bijvoorbeeld terecht in Egypte waar het een mummie ontmoet. Deze vertelt haar dat de D in haar naam voor Dapper staat. Zo beleeft het kind steeds korte avontuurtjes waarbij er steeds een letter van de naam wordt behandeld. In totaal heeft het boek ongeveer 50 bladzijden. De bladzijden zijn van een stevige kwaliteit papier en de letters zijn in verschillende grootte en dikte geprint wat zorgt voor een leuk, speels effect.

gepersonaliseerd boek kind

naam review boek

Go or No Go

Ik vind De Magie van Mijn Naam een echt GO! Het is een leuk verhaal, de illustraties zijn mooi en voor het kind is het hartstikke leuk om over zichzelf te lezen. Ik vind het ook echt een pluspunt dat je zelf het personage uit het boek kunt uitkiezen.
Mocht je ervoor kiezen dit boek cadeau te doen voor een speciale gelegenheid, houd er dan wel rekening mee dat er enkele weken levertijd op zit.

Het boek kost €26,90.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.