{ Review } | Lock Stars van Hasbro

Welkom Lock Stars! Je vraagt je nu natuurlijk af, wat zijn dat dan?! Lock Stars zijn de nieuwste rage van de zomer van 2018! De Lock Stars bewaren al je geheime óf dienen als leuk item voor aan je rugzak, je jas, je schoenen en ga zo maar door. Eigenlijk kun je ze aan alles vastmaken.

Lock Stars nieuwe rage hasbro

Lock Stars – Een nieuwe rage

Deze nieuwe rage-to-be kenmerkt zich door de super leuke designs van de slotjes. Geen saai hangertje, maar een super grappig, schattig of stoer poppetje dat dient als bewaardoosje voor al je geheimen. Het sleuteltje gaat tussen de oogjes van het figuurtje en daar draai je de Lock Stars dus mee open of op slot. Super leuk om op deze manier je schooltas bijvoorbeeld te versieren. De Lock Star kan dus dienen als slot voor op het rugzakvakje waar je je liefdesbrieven of andere geheime briefjes in wilt bewaren.

Stoere en schattige monstertjes

Er zijn tientallen verschillende Lock Stars. Van lieve schattige gezichtjes tot boze, grappige en stoere blikken. Deze vrolijke slotjes zijn een soort monsterfiguurtjes en verschillen in grootte. Ze zijn er in allerlei kleuren.
Ik zie het al helemaal voor me dat ze dadelijk ook hangen tussen de liefdessloten op de bekende slotjesbruggen in Amsterdam, Parijs, Rome of München. Bijvoorbeeld voor het verzegelen van een liefde tussen twee tieners, met erin een liefdesbriefje verstopt. Super schattig toch!

Lock Stars van Hasbro!

Hangen maar!

Ik ben heel benieuwd wat jullie zouden doen met deze Lock Stars! Ik denk dat Daan en Jesse deze nieuwe rage helemaal geweldig gaan vinden en het zo’n spaar-ze-allemaal hype wordt! Er zijn er maar liefst 104 in 6 verschillende categorieën, dus ze kunnen wel even vooruit met sparen. Het is ook super leuk om samen met je vriendje of vriendin geheimen in te delen, want iedere Lock Star heeft twee sleuteltjes. Zo kunnen ze dus gedeeld worden met het beste vriendje of vriendinnetje!
Ik vind ze zelf ook wel erg leuk staan aan een schooltas of aan je jas of broek. Of leuk ook om aan hun fiets te hangen! Je kunt het zo gek niet bedenken, want je kunt ze overal aanhangen eigenlijk!

Feitjes

Leeftijd: 4 jaar en ouder
Inhoud: 1 Lock Star, 2 sleutels, 1 Lock Star buddy en 2 accessoires
Adviesprijs: € 5,- à € 6,- en ze zijn hier verkrijgbaar.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Nicole Orriëns
    17 april 2018 at 11:09

    Ik vind ze er erg leuk uitzien, en ze hebben nog een nuttige functie ook.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.