Fashion & Styling

Op zoek naar kindermeubels en kinderaccessoires? Vind ze hier!

Wij hebben voor Daan en Jesse een hele poos gezocht naar leuke meubels voor op de slaapkamer. Het probleem is een beetje dat het aanbod gigantisch is. Dat is natuurlijk heel fijn, zodat je niet uit vijf bedden hoeft  te kiezen, maar 100.000 verschillende bedden maakt het soms best wel lastig. Maar gelukkig zijn er ook voor dit soort problemen super handige oplossingen. In dit geval was voor mij Furn.nl de oplossing. 

Meubelzoekmachine

Furn.nl is een meubelzoekmachine. Eigenlijk net zoiets als Google, maar dan speciaal voor meubels. Super handig, want in plaats van allerlei verschillende sites doorzoeken, typ je gewoon in waar je naar op zoek bent en voila, er komen allerlei passende meubels voor je op een rijtje. Wat ook heel handig is, is dat je bij de filters kunt aangeven in welke kleur je iets zoekt, of van welk merk. Zo maak je de selectie steeds kleiner tot je alleen over hebt wat je ook echt mooi vindt. En dat dus van allerlei winkels door elkaar. Zo kom je er meubels tegen van Flinders, Home24, De Bijenkorf en ga zo maar door.

Kinderaccessoires

Behalve meubels hebben ze trouwens nog veel meer, zo werd ik helemaal blij van de kinderaccessoires. Ook die kun je met het grootste gemak opzoeken en de website laat allerlei leuke accessoires zien. Zo kwam ik deze leuke paperbags tegen die super leuk staan op een stoere kinderkamer. Ook de Donkey Product speeltape is super leuk, daarmee maak je gemakkelijk in de slaapkamer of speelkamer een autoweg. Cool hè!

Kinderaccessoires

Groen

Wat Furn.nl extra leuk en interessant maakt vind ik, is dat het een groene zoekmachine is. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar het is echt zo! Furn.nl wil zijn steentje bijdragen aan het milieu en dat doen ze door bomen te planten. Een boompje wordt gepland als er meubelaankoop plaats vindt. Als doel heeft Furn.nl om maar liefst 10.000 bomen te planten voor 2020. Een prachtig doel als je het mij vraagt. Ben je benieuwd hiernaar, dan kun je hier meer informatie vinden.

Waren de kindermeubels voor jou ook zo’n zoektocht?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.