Attractieparken Vakantie in Nederland

Een sprookjesachtig verblijf in het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel

Linda - Go or No Go

Een bezoekje aan de Efteling is natuurlijk een sprookje, voor groot en klein. De kinderen genieten natuurlijk volop van de Efteling, maar ook ik als ouder vind het geweldig om in de Efteling te zijn. Maar een bezoek aan de Efteling is binnenkort pas écht compleet als je het combineert met een bezoek aan het splinternieuwe Hotel in Kaatsheuvel, het GuestHouse Hotel waar je je zeker weten helemaal thuis gaat voelen. 

Het GuestHouse Hotel komt op slechts 500 meter loopafstand van de Efteling. Het is dé ideale locatie om te verblijven als je een weekend of midweek naar de Efteling gaat. Niet alleen vanwege de loopafstand hoor, want dit hotel heeft een aantal unieke elementen.

De Keuken

Ik begin bij de keuken, want de keuken is zoals ze het zelf ook zeggen het kloppend hart van het GuestHouse Hotel. Het bijzondere aan de keuken en het restaurant is dat je gewoon lekker op je gemakje kunt gaan wachten op je eten, maar je mag ook de keuken in wandelen en bekijken hoe de koks je eten bereiden. Ben je benieuwd naar een recept? De koks delen het met liefde, zodat je thuis nog eens je heerlijke maaltijd na kunt maken. En daar zijn geen lastige ingrediënten voor nodig, want alle ingrediënten komen vers van de Albert Heijn.
Er wordt alles aan gedaan om de bezoekers een echt thuisgevoel te geven, zodat je lekker tot rust komt en je optimaal op je gemak voelt.
De menukaart wisselt vaak, soms zelfs per dag en alles wordt bereid met een mooie portie creativiteit.

De Slaapkamers

Als je kiest voor overnachten in Kaatsheuvel dan is het GuestHouse Hotel ook ideaal vanwege de verschillende soorten slaapkamers. Je kunt namelijk ook met grote families terecht in het hotel. Zo is er de FarmHouse Room waar gezinnen of groepen tot wel acht personen in kunnen verblijven. Daarnaast zijn er vier FarmHouse Rooms ingericht als MinderValide, hier kunnen gezinnen en groepen tot zes personen terecht.
Een andere bijzondere kamer in het Hotel is de Bunkhouse Room. Deze kamers beschikken namelijk over de allereerste 6-persoonsbedden van Nederland. Het gaat hier om een tweepersoons stapelbed waar ook nog 2 bedden onderuit geschoven kunnen worden. Zo kun je dus met de hele familie in één bed, hoe gaaf is dat! Een hele beleving ook voor de kinderen, denk ik zo.
Tot slot zijn er de Greenhouse Rooms. Deze kamers hebben een natuurlijke look en grenzen aan de daktuin.

De Daktuin

Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel heeft namelijk ook een daktuin. De tuin bevindt zich uit de wind en het is er dus heerlijk vertoeven. Je zult je ook niet vervelen in de daktuin, want je kunt er onder andere biljarten, tafeltennissen, tafelvoetballen en zelfs airhockeyen! Dat laatste zouden mijn jongens waarschijnlijk de hele dag willen doen (en ik ook, haha!). Ook aan de kleinere kinderen is gedacht, zij kunnen lekker spelen in de zandbak, op de glijbaan of op de schommels. Ook zijn er moestuinen op de daktuin, één buiten en één in een kas. In het seizoen worden er kleine tours georganiseerd voor de kinderen.

De Living

Je kunt online inchecken zodat je bij aankomst meteen lekker kunt relaxen. De huiskamer is net alsof je thuis komt. Nootjes op de bar, een gezellig muziekje, speelplekken voor de kids en rustige plekken om de krant te lezen. Natuurlijk kun je je favoriete sportprogramma kijken en ook live voetbal wordt uitgezonden. Op het interactieve scherm kun je je avonturen voor de volgende dag al voorbereiden.

Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel

Je merkt het, echt aan álles is gedacht. En dan heb ik nog niet eens alles genoemd, want tijdens je verblijf kun je ook genieten van gratis Netflix, bedtime stories voor de kleintjes en een rain proof service voor als het regent.
Vanaf het hotel is het 6 minuten lopen naar de Efteling. Je kunt via de website een aantal verschillende Efteling arrangementen boeken.
Ga je deze zomer naar de Efteling? Plan dan een heerlijk nachtje of langer erachteraan bij het GuestHouse Hotel! Het hotel zal op 7 juni 2018 zijn deuren openen.

Update 2020: ben je benieuwd naar hoe het hotel nu écht is? Lees hier een review van het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel.

Je blijft misschien niet lang, maar je blijft het je wel lang herinneren.

Een bezoekje aan de Efteling is natuurlijk een sprookje. Zeker met het GuestHouse Hotel waar je je zeker weten helemaal thuis gaat voelen. 

Meer Hotel tips: hotel Hup!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.