Inspiratie

Creatief met visitekaartjes

Visitekaartjes drukken

Een leuke manier om reclame te maken voor je eigen bedrijfje is met visitekaartjes. Je kunt ze enorm creatief maken of gewoon rechttoe rechtaan. Zelf merk ik dat een creatief kaartje mij veel meer aanspreekt dan een simpel kaartje met alleen de naam. Een mooie spreuk of quote, een pakkende afbeelding of iets unieks maakt dat het kaartje extra opvalt. 

Visitekaartjes

Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt. Een fotograaf, een timmerman, een consultant of een blogger, voor ieder bedrijf is het goed om visitekaartjes te  maken. Misschien denk je: die kom ik nooit kwijt, aan wie zou ik die moeten geven? Nou, eigenlijk aan iedereen! Op deze manier verbreed je je netwerk en iemand hoeft maar weer net iemand anders te kennen en je volgende klant is binnen.
Ik doe dan ook altijd een visitekaartje bij een pakketje dat ik verstuur, bijvoorbeeld aan de winnaar van een van de winacties op Go-or-No-Go.nl.

Unieke touch

Ook neem ik de visitekaartjes altijd mee naar dagjes uit of events, zodat ik ze aan contactpersonen kan geven. Mijn visitekaartje bevat mijn naam en websitegegevens en daarnaast mijn logo. Het kaartje is in de kleuren van mijn website, zodat het kaartje perfect past bij mijn website.  Tot slot heb ik, om mijn visitekaartje een unieke touch te geven, een klein houten poppetje er aan vastgemaakt. Hierdoor krijg ik áltijd een leuke reactie als ik het kaartje afgeef. Je visitekaartje wordt op deze manier extra bekeken en blijft beter hangen bij de klant. Daarnaast past een houten poppetje perfect bij mijn blog, aangezien ik veel reviews schrijf over kinderspeelgoed of dagjes uit voor kinderen.

Drukken

Je kunt je visitekaartjes gemakkelijk online ontwerpen en laten afdrukken bij bijvoorbeeld drukland.nl. Je krijgt ze dan netjes thuisgestuurd en dan is het voor jou de hoogste tijd om ze uit te gaan delen!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.