Fashion & Styling

#Summer: Mijn favoriete zomer babykleding

Dit weekend hadden we maar liefst vier verjaardagen in onze vriendengroep, waarvan twee kinderverjaardagen. Tijdens de twee kinderverjaardagen zag ik dit weekend dus heel veel kinderen, waaronder vier baby’s. En ze hadden de meest schattige kleding aan, zo leuk! En het was heerlijk weer, dus ze droegen alweer schattige shirtjes en leuke jurkjes. Omdat ik babykleding altijd zo leuk vindt, deel ik vandaag op de blog mijn favoriete zomer babykleding.

Quapi zomerjurkjes

Deze super schattige jurkjes van Quapi vind ik echt geweldig. Als ik een mini dochtertje had, dan zou ze waarschijnlijk voornamelijk in dit soort leuke jurkjes rond tijgeren. De vrolijke kleurtjes zijn heerlijk zomers! De stof is licht stretch, zodat het comfortabel zit en door de drukknopen op de schouders zijn de jurkjes gemakkelijk aan en uit te doen.

Z8

Een van mijn andere favoriete babykleding merken is Z8. Met stoere prints en badges is de kleding helemaal af. En hoe leuk is het om een jurkje te combineren met een jasje erover. In de Z8 zomer 2018 jurkjes zit een elastische tailleband waarmee je het jurkje leuk kan laten plooien.

snurk

Snurk

Snurk ken je misschien wel van het bijzondere en vooral geweldige beddengoed, waarmee je zoon of dochter als een prinses of astronaut in bed ligt. Snurk heeft behalve beddengoed ook super schattige kleding, waaronder deze twee boxpakjes. De all-over print vind ik erg leuk en de ijsjes zijn natuurlijk enorm schattig. En hoe zomers wil je het hebben! 🙂

zomer babykleding

Diertjes

Een van de kleinste baby’s had een super schattig shirtje aan met kittens, lammetjes en baby konijntjes. Super schattig! En ik vond dus nog veel meer van deze schattige diertjes kleding, zo cute! Deze drie zijn van Name It en Claesen’s. Ik zag bij Zara ook super schattige kleding met diertjes erop trouwens, zo leuk!

Zomer babykleding

Ik ben wel erg benieuwd of mijn zomer babykleding smaak ook een beetje overeenkomt met jouw smaak. Is dit wat jij ook leuk vindt, of juist helemaal niet en zou jij iets heel anders kiezen? Laat het me weten in de comments!





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.