Fashion & Styling Gastblog

Het nieuwe kinderkledingmerk: The Harbour Kids

The Harbour Kids kinderkleding

Yes! Er is weer een nieuw merk in Nederland! Zo vanuit de haven van Rotterdam komt Gully de seagull aangevlogen met zijn stoere, comfy en speelse collectie van The Harbour Kids. De eerste zomercollectie van dit hippe merk voor kids van 2 t/m 12 jaar is klaar en je moet er écht even naar kijken!

The Harbour Kids

Er is nog geen mega uitgebreide collectie, maar wat ze hebben is dan ook gewoon meteen goed. Veel streepjes en ankertjes vind je op hun kleding, die goed passen bij de merknaam. Ze gebruiken voornamelijk een aantal kleuren: koraal, rood en navy. Dit aangevuld met wit en grijs. De zeemeeuw kennen we allemaal wel van een dagje Scheveningen of Zandvoort en heeft iets nostalgisch. Deze zeemeeuw zie je ook terug op alle The Harbour Kids kleding en is het kenmerk van de kleding.
Het is geen heel goedkoop merk, maar dat voel en zie je ook aan alles. Hoe het gemaakt is, de kwaliteit van de stof en hoe fijn de afwerking is. Met een dochter die aan elk naadje kriebelt, is dat echt wel heel belangrijk. De stoffen zijn zacht en soepel, dus je kunt er heerlijk in bewegen.

De outfit van Miya

Het jasje van The Harbour Kids was ik dus meteen verliefd op. De kleur en de vorm zijn echt perfect voor op de fiets. Lekker fel, maar niet overdreven zeg maar. Aan de binnenkant is het net een soort van zand, precies zo als je bij de waterkant staat. Het model zit echt super, en nog beter het jasje is winddicht.
De legging is van dikker materiaal. Niet voor een hete zomerdag, maar perfect voor nu in de winter of dadelijk in de lente. Ik vind het niet helemaal een legging, meer een soort strakke joggingbroek. Miya’s grote zus Keira was er in ieder geval jaloers op! De kleding van The Harbour Kids gaat tot maat 152 en helaas voor Keira zit ze inmiddels al in maat 158.

De trui is ook weer heel zacht van binnen. Mooi afgewerkt dus geen kriebelende naden. Het allergrootste voordeel vind ik wel echt de kraag. De meeste kragen bij meisjeskleding zijn heel wijd. Alsof meisjes geen kou vatten? Deze is gewoon lekker hoog zonder meteen een koltrui te zijn. Heel netjes. Daar is goed over nagedacht!

Speel- en wasproof

De foto’s zijn gemaakt op de hei in Ede. Er zijn weer lammetjes dus wij gingen natuurlijk even kijken en aaien. Meteen een goede test hoe de kleding zit bij extreem spelen. Op de hei gaan wij namelijk altijd eerst even naar het gedeelte waar de hond vrij mag lopen, en flink rennen en met stokken gooien en alles. De meiden klommen de bomen in en vielen en springen er weer uit. Zonder problemen! De kleding is bij deze dus speel-proof gebleken. Ook hebben we de kleding al enkele keren uitgewassen en ook hier geldt dat de kleding was-proof is.

The Harbour Kids

Go or No Go

Daar kan ik kort over zijn: Miya en ik zijn fan van The Harbour Kids! GO!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.