Fashion & Styling

6x hoe maak ik een stoere kinderslaapkamer

stoere kinderslaapkamer

Bij een stoere kinderkamer denk je natuurlijk al gauw aan voetbal, of superhelden, of minecraft. Maar ik ben zelf niet zo van de thema-kamers, in ieder geval niet in de vorm van een Disney-thema of een superhelden-thema. Een gewone kinderslaapkamer kun je met robuuste,, industriële items zo omtoveren tot een stoere slaapkamer. 

Hout

Hout is stoer. Dus als je hout verwerkt in het interieur, zal de kamer al snel een stoere look krijgen. Bijvoorbeeld met een steigerhouten bed of steigerhouten planken tegen de muur. Dat combineert met donkerblauw beddengoed vind ik geweldig! Of zilver, voor een meisje. Dan blijft het die gave look houden, maar wel met een beetje sparkle.

Vloerkleed

Een vloerkleed met een oude look is ook heel gaaf. Bijvoorbeeld een vloerkleed met de vlag van Engeland. Helemaal als het vloerkleed zo’n vale, oude look heeft. Heel gaaf ook weer om dit te combineren met steigerhout.

Lampen

Je kunt qua accessoires denken aan lampen. Een gave hanglamp in de vorm van een Harley Davidson en industriële wandlampen zorgen voor een industriële look. Die laatste zag ik op Straluma.nl, daar hebben ze nog veel meer keuze uit stoere designs.

Dierenkop

Dat klinkt een beetje vreemd, maar de kop van een dier aan de muur staat erg gaaf, vind ik. Je kunt de kop van een dier in hout pakken, bijvoorbeeld een rendier. Maar wat je tegenwoordig ook veel ziet, is de stoffen dierenkoppen tegen de muur.

Graffiti

Hoe tof is het om een muur uit de slaapkamer te (laten) bewerken met graffiti! Je kunt de naam van je zoon of dochter bijvoorbeeld met graffiti op de muur zetten. Dat geeft meteen een streetstyle-look aan de hele slaapkamer.

Lockers

Wat ik persoonlijk ook heel gaaf vindt, zijn van die oude industriële lockers als kast neerzetten. Best handig als kledingkast, zo’n lockers, en het ziet er te gek uit. Je zult wel even je best moeten doen om een set te vinden, maar áls dat dan lukt, heb je ook wel iets unieks!

.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.