Verjaardag & Traktaties

How to: Een super leuke en simpele Minecraft TNT traktatie

TNT minecraft traktatie simpel

Vandaag een super leuke, simpele en stoere traktatie voor jullie: Een Minecraft traktatie! Leuk en simpel om zelf te maken en je kinderen kunnen gemakkelijk mee helpen met het maken van de traktatie. Ben je op zoek naar een leuke traktatie voor een jongen van 8 jaar? Zoek dan niet verder! Wij laten je zien hoe je een gave Minecraft TNT traktatie kunt maken! 

leuke traktatie 8 jaar jongen

Minecraft TNT traktatie

Om te beginnen heb je natuurlijk de materialen nodig. Je kunt aardbeienstaven kopen bij de Yamin, dan heb je wat dikkere en kun je met drie staafjes per TNT vooruit. Wij gingen voor de Balla Balla aardbeistaven. Deze zijn wat dunner en daarom gebruikte we vier staafjes per Minecraft dynamiet. Deze kun je online overal vinden met bijvoorbeeld 150 stuks tegelijk. Ik kocht ze bij Annekeszoetwaren.nl, omdat ik ze daar los kon bestellen. Ideaal 🙂
Daarnaast heb je groene appelveters nodig, voor de lont. Ook deze haalde ik bij dezelfde webshop waar je ze los kunt bestellen. Je hebt er maar een paar nodig, want je haalt met gemak vier lonten uit één veter.

Minecraft TNT wikkels

Daarmee heb je al het snoepgoed compleet en heb je eigenlijk alleen de ‘TNT’ wikkeltjes nodig. Deze kun je in allerlei soort en maten vinden op Pinterest. En dan is het tijd om de traktaties in elkaar te zetten. Daan en Jesse hielpen me met het op maat knippen van de aardbeistaven en appelveters. Ook hebben ze mee geholpen met het knippen van de TNT wikkels. De traktatie in elkaar zetten is best een frummel-werkje, omdat het lontje tussen de aarbeienstaven moet, wikkeltje erom en met een klein plakbandje het wikkeltje dichtmaken. Dat lukte Daan en Jesse niet, dus die taak heb ik op me genomen. Binnen een uurtje hadden we er 25 gemaakt.

simpele traktatie minecraft

Kaboom!

Ik maakte van een deksel van een schoenendoos een bakje om ze in te leggen en dit heb ik versierd met een ‘KABOOM‘ afbeelding. Op de voorkant heb ik met Minecraft letters erop geschreven. Een tijdje terug hebben we met Qixels figuren gemaakt die best op Minecraft figuren lijken, dus die heb ik er voor de aankleding een ingezet.

TNT minecraft trakteren

Minecraft traktatie online bestellen

Een super simpele traktatie die er super leuk uit ziet en die erg in de smaak viel in de klas van Daan en Jesse. Geen reden dus meer om je Minecraft traktatie online te bestellen; gewoon zelf maken! Super leuk om samen met je zoon of dochter te doen en je bent er zo mee klaar. Heb je nog vragen over deze traktatie? Stel ze dan in de comments 🙂

Minecraft tnt traktatie

Geef je een Minecraft feestje, check dan zeker deze Minecraft versieringen! En is je kind écht Minecraft fan? Dan is dit bordspel zeker weten een schot in de roos!

De leukste Minecraft versieringen:

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze leuke en simpele Minecraft traktatie op Pinterest bewaren ♥

How to: Een super leuke en simpele Minecraft TNT traktatie
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 13 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.