0 jaar 1 jaar 2 jaar Gastblog

{ Review } | Ringsling Little Wrap Without a Knot

Ringsling Little Wrap without a knot
Mary-Lou

Handen kom je met kinderen altijd tekort. Droeg ik mijn oudste kind zo af en toe, bij mijn tweede kind ben ik het vaker gaan doen. Het is goed voor de hechting en daarnaast heb je je handen vrij. Ideaal voor een eventueel broertje of zusje, de boodschappen en het huishouden. Er zijn verschillende soorten draagmiddelen waarvan de draagdoek en draagzak wel de bekendste zijn denk ik. Wat je prettig vindt is helemaal afhankelijk van jezelf, je budget en je wensen. De afgelopen weken heb ik samen met Sem de Ringsling Little Wrap Without a Knot van Je Porte Mon Bébé mogen testen. 

Je Porte Mon Bébé

Een draag(doeken)merk dat “Ik draag mijn baby” heet; vind ik leuk gevonden. Dit merk is van Franse origine en combineert geweven en rekbare stoffen. Je Porte Mon Bébé maakt gebruik van Oeko TEX 100 gecertificeerde stoffen. Er is oog voor het comfort van zowel de ouder als het kindje. Zoals het ook hoort natuurlijk. De collectie bestaat uit vier ergonomische draagmiddelen. Van een rekbare draagdoek tot een draagzak. The Basic Wrap is een rekbare draagdoek en perfect voor na de geboorte tot je kindje een maand of 9 is. The Original Wrap is ook een rekbare draagdoek, maar met net iets meer draagkracht waardoor je er tot een kilootje of 14 mee kan dragen. Voor de dragers die blijer worden van een draagzak is er de PhysioCarrier; een 4-seizoenen draagzak met ventilatiegaas.

Ringsling Little Wrap review

Ringsling Little Wrap Without a Knot

Wil je, tot slot, niet knopen, maar vind je een draagzak weer het andere uiterste dan is de Ringsling Little Wrap Without a Knot jouw drager. Een hele mond vol voor een ringsling. Een ringsling is ideaal voor de korte stukjes. Van deur naar auto bijvoorbeeld, of van de auto naar de winkelwagen. Deze is van lekkere zachte stof met een lichte stretch. Meteen vanaf de geboorte geschikt tot je kindje 14 kilo weegt. De allerkleinsten kun je op je buik dragen en als je kindje ouder wordt, schuif je ‘m door naar je heup. Geef je borstvoeding en wil je onderweg discreet voeden? Ook daarvoor kun je een ringsling gebruiken. Een ringsling is dus voor het grote gemak. Je kunt ‘m van te voren klaarmaken en je kindje indoen als dat nodig is. De Je Porte Mon Bébé ringsling kon ik meteen makkelijk aanspannen. Ik heb nog een ringsling waarbij dat een stuk stroever gaat en die echt ingedragen moet worden. Hij is tweekleurig en aan beide kanten draagbaar. Het zachte kussentje schuif je tot slot over de (zilveren) ringen. Dit is zowel voor het kindje, als voor jezelf erg prettig.

Go or No Go

De stof is zacht en snijdt niet in mijn nek. Het kussentje gemaakt van nep leer maakt deze ringsling net iets specialer. Ik vind het erg leuk staan. Doordat de stof een beetje stretchy is, voelt hij heerlijk aan. Voor kleine stukjes is dit erg fijn. Een ouder kindje ophalen van school is zo’n moment waarop hij bij mij prima van pas is gekomen. De ringsling kan gewoon op 30° in de wasmachine; easycare dus. Hij is licht en met het grootste gemak om te doen. Het dragen van Sem voelde erg prettig en totaal niet zwaar. Het zal je niet verbazen dat de Ringsling Little Wrap Without a Knot van Je Porte Mon Bébé een Go van mij krijgt!

Lees ook: een baby draagdoek versus een peuter draagdoek.

Feitjes

Ringsling: gathered shoulder
Ringen: zilver
Draagkracht: 0-14 kg
Leeftijd: 0-36 maanden
Wasinstructie: op 30°, liggend drogen, niet in de droger
Prijs: € 69,99

De Kleine Giraf

De gehele collectie van Je Porte Mon Bébé is bij Kleine Giraf te koop. Die ken je natuurlijk als exclusief distributeur van Sophie de Giraf, maar ook andere toffe merken als Lulujo swaddles, Natursutten rubberen speentjes, Pura RVS flessen en Squiz herbruikbare knijpzakjes. Dus als je liever even wilt passen welke drager het best bij je past, kun je terecht in één van de vele verkooppunten.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.