10 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Gastblog Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | L.O.L. Surprise Confetti Pop

review Surprise confetti pop

“Mama, mag ik een LOL Surprise Confetti pop bal?” vraagt mijn dochter van bijna 8. “Ehm, wat is dat dan”, was mijn reactie. Haha, ik had er nog nooit van gehoord maar blijkbaar is het een nieuwe rage. De uitleg van mijn dochter is als volgt; een bal die je kunt uitpakken en daar zit een poppetje in maar je kunt van te voren niet zien welk poppetje het is. Nou oké, duidelijk toch?! 

En wat een verrassing was het voor mijn dochters dat ik twee L.O.L. Surprise Confetti Pop ballen mag reviewen. Ze gingen door het dolle heen. Altijd een leuk moment 🙂

L.O.L. (Lil Outrageous Littles)

L.O.L. Surprise Confetti Pop is een verrassingsfeestje in elke bal. Je kunt maar liefst 9 verrassingen ontdekken als je de bal openmaakt. Je maakt de bal laag voor laag open. In elke laag zit een kleine verrassing en een hint welk poppetje er in de bal zit. De verrassingen bestaan bijvoorbeeld uit stickertjes, een flesje om uit te drinken, kleding en accessoires.

In deze bal Suprise Confetti Pop bal zitten twee speciale surprises namelijk een ring-tattoo en confetti. Als je het lint vindt kun je eraan trekken voor een knal met confetti. Dat maakt het toch heel erg leuk hoor. En  als je het van te voren niet weet, zoals wij, is het helemaal een verrassing.

Na een aantal lagen ben uiteindelijk dan bij je poppetje. En kun je, samen met alle andere spulletjes, ermee spelen. Elk poppetje heeft een eigen drinkfles, als je dat flesje vult met water en aan je poppetje geeft, kunnen ze spugen, plassen of huilen. Sommige poppetjes veranderen zelfs van kleur door heet of koud water. Eén zo’n poppetje hadden wij gekregen. Je legt het poppetje in een bakje met warm water en sommige delen van het poppetje veranderen direct van kleur.
Er zit in de bal ook een foldertje bij waarop je kunt zien wat je poppetje kunt, wat haar naam is en welke je allemaal nog meer kunt verzamelen.

Alles bij elkaar bewaren

Wat ook erg leuk is aan zo’n L.O.L bal, is dat je alle spulletjes in de bal terug kunt stoppen en het allemaal bij elkaar kunt houden. Er zit een soort van draaglus bij waardoor je het als tasje kunt dragen. Handig en gezellig om mee rond te sjouwen. Want dat doet mijn jongste dochter van vier. Alles eerst uit de bal halen, pop aankleden, pop uitkleden en dan weer terug in de bal stoppen. Dan loopt ze ermee rond en houdt ze het tasje als een echt dametje vast.
De bal is ook te gebruiken als standaard. Je kunt het poppetje, als ze haar schoenen aan heeft, op de bal klikken.

Go or No Go

Voor onze meiden is deze L.O.L Surprise Confetti Pop bal zeker een GO. Ze hebben er uren speel plezier mee. En dan vind ik toch altijd wel het belangrijkst dat ze er plezier mee hebben. Het is eigenlijk iets simpels en kleins, zo’n L.O.L bal. Maar de poppetjes gaan overal mee naar toe en spelen zelfs mee in bad. En wat ook nog eens grappig en toevallig is, dat de meiden precies de bal hebben uitgekozen met het poppetje erin wat precies past bij hun eigen karakter. Het is bij ons thuis een echte rage geworden want binnenkort worden de volgende L.O.L ballen zelfs aangeschaft.

Feitjes

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Prijs: €12,99 en te koop via onder andere bol.com

Surprise confetti pop

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.