5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Gastblog

{ Review } | Hatchimals collEGGtibles

Hatchimals CollEGGtibles 6 jaar

Ergens in een land hier ver vandaan wonen de Hatchimals. Namelijk in het land Hatchtopia. Hatchimals collEGGtibles zijn kleine wezentjes die in een ei zitten. Deze kleine eieren kan je zelf uitbroeden. Hierover vertel ik straks meer.

Hatchimals CollEGGtibles

Wij ontvingen de Hatchimals CollEGGtibles 12 pack Egg Carton, seizoen 2. De verpakking is een vorm van een eierdoos, ideaal want zo kun je alle hatchimals netjes bij elkaar bewaren. En je kunt de doos gemakkelijk overal mee naar toe nemen. In deze set zitten 10 gesloten eieren en twee uitgebroede eieren. Een instructieboekje zit erbij en ook een overzichtskaart. Op het overzichtskaart kun je zien bij welke familie je wezentje hoort en wat zijn of haar naam is.

Hatchimals CollEGGtibles voor 8 jarige

Hatchimals CollEGGtibles uitbroeden

Gauw gingen we de eieren uitbroeden, spannend hoor. Een echte verrassing is het want je kunt dus niet van te voren zien welk wezentje erin zit. Wat je wel van te voren kunt zien, en dat is wel fijn voor de echte verzamelaars, welke kleur spikkels op het ei zitten. Elk ei is roze maar elk ei heeft zijn eigen kleur spikkels. De kleur van de spikkels betekend uit welke familie je hatchimal komt. Je hebt bijvoorbeeld de familie “Forest”, “Farm”, “Jungle” etc. Dus heb je alle hatchimals van de Farm familie, weet je dat je geen ei met rode spikkels meer hoeft te hebben. Handig toch?

Hoe werkt het?

Het uitbroeden van een ei werkt als volgt. Op elk ei zit een paars hartje, hier wrijf je met je vingers over heen. Je kunt het ei ook over je handpalm wrijven. Door de warmte word het paarse hartje dan langzaamaan roze van kleur. Hierdoor kun je nu op het hartje drukken en breekt het ei. Je pelt als het ware het ei af en tadaa, je Hatchimals is uitgebroed. Als je het ei helemaal af pelt houd je een soort van nestje over waar je je diertje in kunt zetten. De restjes kun je gewoon weg gooien want eenmaal het ei gebroken kun je het niet meer heel maken.

“Deze wilde ik zo graag!”

Mijn jongste dochter is net 4 jaar en daarvoor was het soms nog wat lastig om het ei open te breken. Voor mijn oudste dochter niet. Zij was meteen enthousiast over de naam en bij welke familie haar hatchimals hoorde. Meteen zocht ze het op het overzichtskaart. Beide waren in ieder geval erg blij bij elk eitje die ze open maakte. “Ooow kijk welke ik heb!” En van “Deze wilde ik zo graag!” “Deze is zo cute!”
Elke hatchimal heeft gekleurde glitter vleugels, deze kleur heeft ook weer een betekenis. De blauwe kleur betekend bijvoorbeeld dat ze limited edition zijn.

Go or No Go

De kleuren van de Hatchimals CollEGGtibles zijn vrolijk en toch wel echt meisjesachtig. De diertjes zien er leuk en grappig uit. Er zijn allerlei verschillende soorten dieren, van olifant tot kikker. Van een uil tot een inktvis. Heel erg leuk vinden wij.
Voor ons was het zeker een GO. Het open maken van elk eitje is een avontuur op zich. Dat enthousiasme op die snoetjes is prachtig om te zien. De meiden hebben nog erg lang met alle Hatchimals gespeeld, hele avonturen maken de diertjes mee bij ons thuis.

Feitjes

Leeftijd: 5 tot 12 jaar
Prijs: Hatchimals CollEGGtibles zijn te koop vanaf €6,99

Klik hier voor de review van de originele Hatchimal.

Hatchimals CollEGGtibles leuk voor kind 5
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Lisanne Bons
    3 maart 2018 at 22:34

    Wat is dit toch een hype al die verrassingsverpakking van eieren, ballen, wcpotjes en num noms. Mijn dochter en pluskinderen zijn er dol op.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.