Producten voor kids

Leuke korting op producten van de Prénatal

prénatal

De meeste mensen zullen de Prénatal wel kennen, maar er wellicht nog nooit geweest zijn. Het is namelijk een winkel speciaal voor zwangere vrouwen en kinderen. Hier kun je alles kopen voor de pas geboren baby, maar ook voor wat oudere kinderen. Van flesjes tot kinderwagens en van spenen tot kleding, je hebt hier echt alles. Wanneer je een kind krijgt heb je natuurlijk erg veel kosten, je moet namelijk veel dingen aanschaffen die je van tevoren niet in huis had. Daarom zou het wel fijn zijn als je wat korting kunt krijgen op bepaalde producten. Sommige producten zijn echt heel erg duur, zo kan een nieuwe goede kinderwagen al gauw €500,- tot €1000,- kosten en dan heb je nog geen maxicosi, autostoeltje, box en ga zo maar door. Kijk daarom eens hier voor leuke en actuele kortingsacties voor bij de Prénatal winkel. 

Wat heb je allemaal nodig bij het krijgen van een baby?

Wanneer je je eerste baby krijgt zul je waarschijnlijk nog niet veel in huis hebben voor kinderen. Je hebt namelijk erg veel nodig, maar wat precies dat ga ik je nu uitleggen!

Wat heb ik nodig in de babykamer?

  • Ledikant of wiegje met een goed en passend matras, beddengoed zoals hoeslaken, dekentjes en lakens, eventueel een kruik voor de koude winters.
  • Commode om aan te kleden met daarop een aankleedkussen zodat de baby lekker zacht kan liggen en er niet zomaar af rolt vanwege de opstaande randen.
  • Kleding kastje voor de kleren, denk aan rommertjes, boxpakjes, broekjes, shirts, hemdjes, vestjes, sokjes, mutsjes, maar ook een warm jasje en een joggingpakje is fijn om te hebben.
  • Een muziekmobiel voor boven het bedje of ledikantje, zeker als ze iets ouder zijn zullen ze de muziek en geluiden erg fijn vinden en ook sneller in slaap vallen.
  • Een babyfoon in de babykamer en een voor in de woonkamer of slaapkamer.

Wat heb ik nodig in de woonkamer?

  • Een box met een kleed en eventueel een muziekmobiel voor in de box of andere leuke dingen, maar pas op dat je de box niet te vol legt.
  • Een wipstoeltje is ook erg fijn, dit vinden baby’s vaak erg leuk, zeker als ze het door krijgen hoe ze moeten bewegen. Wanneer de baby huilt is dit vaak ook een uitkomst, vaak worden ze dan weer wat rustiger.
  • Een eetstoel. Op het begin is dit nog niet zo nodig, maar soms is het wel gezellig om de baby er bij te zetten aan tafel. Je hebt speciale stoelen die eerst liggend zijn en je steeds wat verder omhoog kunt zetten totdat ze uiteindelijk zelf kunnen zitten.
  • Spuugdoekjes en slabbetjes, deze kun je op meerdere plekken neerleggen, zodat je er altijd een bij de hand hebt.

Wat heb ik nodig voor de verzorging van mijn baby?

  • Wanneer ze pas geboren zijn heb jee een klein badje nodig waar je ze in kunt wassen. Andere spullen voor in bad en na het badderen zijn babyshampoo, babyzeep of wasgel, klein borsteltje, baby olie en Sudocréme of zinkzalf. Eventueel een badcape voor als ze uit bad komen.
  • Luiers kun je nooit genoeg hebben, zorg er wel voor dat je de juiste maten koopt, anders kan het gaan lekken en dat wil je natuurlijk niet. Zachte billen doekjes en verschoonlakens kun je ook beter een voorraadje hebben. 

Wat heb ik nodig voor borstvoeding?

  • Een kolf en flesjes
  • Een aantal voedingsbh’s, deze zijn handig omdat je ze open kunt klappen, hierdoor kun je eenvoudiger ergens borstvoeding geven.
  • Zoogcompressen om de natte vlekken in je kleding te voorkomen
  • Eventueel tepelzalf om de huid te herstellen.

Wat heb ik nodig voor flesvoeding?

  • Genoeg flesjes en spenen.
  • Flessenwarmer, dit is ideaal voor het opwarmen van de voeding zodat het niet te heet wordt.
  • Flessen sterilistor en/of borstel om zo de bacteriën te doden. Maak de flesjes ook meteen schoon na het voeden, dit voorkomt extra bacteriën.
  • Ook heb je natuurlijk de babyvoeding nodig als je geen borstvoeding (meer) geeft.

Wat heb ik nodig als ik op pad ga met de baby?

  • Afhankelijk van hoe je gaat, heb je een kinderwagen, buggy, maxicosi en/of autostoeltje nodig.
  • Een draagdoek kan ook erg fijn zijn om ze de baby mee te nemen en dicht bij je te dragen. Vaak worden baby’s hier ook rustig van en kunnen ze lekker slapen tegen je aan.
  • Een luiertas en wat verzorgingsproducten, doekjes en speen moet je ook zeker niet vergeten als je op pad gaat.

Nu heb je een beetje een idee wat je allemaal nodig hebt voordat de baby er is. Het is natuurlijk een hele hoop en niet iedereen zal alles aanschaffen vanwege de prijzen. Gelukkig zijn er ook andere alternatieven. Zo zijn er verschillende plekken waar je tweedehands spullen kunt kopen die nog in prima staat zijn. Dit komt doordat je spullen voor baby’s relatief kort gebruikt want ze groeien er al snel uit. Zo zul je waarschijnlijk geen versleten kleertjes hebben. Goed dus om elkaar te helpen wanneer iemand in je omgeving een baby krijgt. Wellicht kun je een aantal spullen voor een zacht prijsje overnemen.





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.