Persoonlijk

Kleding shoppen voor het hele gezin

Kleding shoppen

Ik ben een echte online shopper. Met z’n vieren naar de winkel om daar outfits uit te zoeken hoeft van mij niet zo nodig, hoewel ik wél kan genieten van lekker alleen een winkel binnen stappen, op zoek naar kleding voor mezelf. Maar liever nog bestel ik van alles online, om het vervolgens thuis te passen.

De vrouw

Op de een of andere manier durf ik dan ook juist veel meer uit mijn comfortzone te stappen. Het idee dat ik een jurkje pas en eigenlijk liever niet wil dat iemand dat ziet, en waar dan vervolgens de dame uit de winkel roept hoe het jurkje zit…daar krijg ik al de kriebels van. Ik doe dat veel liever lekker thuis voor mijn spiegel. Dan kan ik er meteen allerlei schoenen onder passen, om te kijken of het met bepaalde schoenen leuk staat of juist niet. En als het er niet uit ziet, ben ik mooi de enige die dat gezien heeft. Zo zou ik dus zeker weten thuis dit leuke wikkeljurkje van Esprit passen, maar in de winkel zou ik het niet aandurven denk ik.

De man

Voor mijn man shop ik vaak meteen wat shirtjes of truien mee. Dan kan hij die mooi passen wanneer het uitkomt. Hij heeft namelijk best een hekel aan kleding winkelen, dus voor hem is het ideaal! Geen winkels doorsjokken en toch nieuwe kleding! En voor mij ook prima, want op deze manier kies ik zijn kleding uit en loopt hij dus mooi in de kleding rond waar ik hem het knapte in vind. En dat is toch ook wel heel belangrijk, ook voor hem ;).

De kids

En dan natuurlijk onze twee 8 jarige mannen nog. Ik kan je vertellen dat kleding winkelen met die twee apen echt niet gezellig is. Het zijn van die jongens die het niet interessant vinden wat voor shirt of broek mama ze aantrekt, als ze maar kleren aanhebben. Het maakt ze niet uit wat er op het shirt staat. Op zich heel fijn, want ik heb zelf wel een bepaalde kledingsmaak. Ik houd niet van Disney shirts en dat soort dingen, en aangezien het hun niet uitmaakt, komen die er ook niet in. Maar aangezien ze winkelen niet leuk vinden, is ook voor Daan en Jesse online shoppen de perfecte manier. Zo hoeven ze ook maar een keer alles even aan te passen, en klaar.

(Uitgelichte foto via Shutterstock)

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.