1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar Bouw & Constructie Verjaardag & Traktaties

LEGO DUPLO: het perfecte cadeau voor een kinderverjaardag!

Twee weken geleden was het zoontje van mijn vriendin jarig. Twee jaar werd die kleine Job alweer. Job is groot fan van LEGO DUPLO, en dus was het voor mij niet zo moeilijk om het perfecte cadeau te bedenken voor hem. Wij gaven hem LEGO DUPLO.

Van zijn papa en mama had Job al een gave LEGO DUPLO trein gekregen voor zijn tweede verjaardag. Toen we binnenkwamen reed de LEGO DUPLO trein al gezellig door de huiskamer heen. Gewoon zonder de rails, tussen de voeten van al het bezoek door. En Job liep er gezellig achteraan. De trein is ook echt geweldig vind ik. Daan en Jesse hebben hem ook gehad en ze hebben er onwijs veel mee gespeeld.

Lees ook: Leuke les ideeën met DUPLO

LEGO DUPLO Poolgebied

Toen ik Job zijn cadeau gaf, ging hij het samen met mama uitpakken. Toen het papier eraf was straalde hij meteen. “DUPLO!!” Een paar dagen later ging ik weer op bezoek bij Job, om te kijken naar al zijn nieuwe speelgoed en natuurlijk naar zijn nieuwe poolgebied set.

051


Job vindt het poolgebied dus écht geweldig. Hij heeft toen ik er was ruim een half uur zelfstandig met het poolgebied gespeeld aan tafel en hij had er superveel plezier in. En dat vind ik voor een tweejarig jongetje echt heel knap!
De set is dan ook erg leuk. De walvis kan zijn mond open doen en zo van alles eten. Zo at de walvis vandaag vis, LEGO DUPLO blokjes en uiteindelijk gewoon een hele eskimo.

045


De walvis heeft zelfs een waterspuit op zijn rug. Dat maakt hem nog leuker en schattiger, zelfs ik vind hem gewoon echt heel erg leuk, haha. Ook de eskimo die erbij zit is erg leuk. Job liet de eskimo ook goed kennis maken met het poolgebied, want hij ging van de iglo in de kano en vanuit daar op de ijsbeer en uiteindelijk in de walvis. Heerlijk om naar te kijken, want Job had de grootste lol.

Duplo poolgebied review

Eigenlijk vind ik LEGO DUPLO ook gewoon het perfecte cadeau voor een kinderverjaardag. Je weet eigenlijk zo goed als zeker dat wanneer je het kado geeft, zowel de ouders als het kindje blij zijn met het cadeau! Het is duurzaam speelgoed wat lang mee gaat, niet kapot kan en ik vind dat je het echt nooit teveel kunt hebben.

Speelt of speelde jouw kindje ook zo graag met DUPLO?

Review DUplo
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.