Fashion & Styling

Creatief met stickers in en rond je huis

stickers
Linda - Go or No Go

Met stickers kun je super creatief werken. Een simpel kastje pimp je met de juiste sticker op tot een eye-catcher. Een leuke kindertraktatie maak je met een persoonlijke sticker meteen een stuk gezelliger en een canvas pimp je met stickers tot een heus schilderij. Er zijn super veel mogelijkheden! 

Creatief in je tuin

Om te beginnen kun je met stickers niet alleen binnen aan de slag, maar juist ook buiten! Met 50 vlinder-stickers tover je een saaie schutting om tot een mooie, vrolijke schutting die direct opvalt. Vinylstickers zijn perfect geschikt voor buiten. Ze zijn waterbestendig en voor minimaal drie jaar UV-bestendig.

3D effect stickers

Een variant van de vinylsticker zijn de domingstickers. Deze stickers zijn uniek door hun 3D effect. Hierdoor heb je geen platte sticker, maar echt een sticker met een bolling. Dat geeft een heel gaaf effect, bijvoorbeeld als je ze verwerkt in de kinderslaapkamer tegen de muur. Ik had nog niet eerder van domingstickers gehoord, maar ik kwam ze tegen bij Stickerkoning.nl. Ik vind ze echt heel gaaf!

Pimp je koelkast

Een saaie koelkast kun je zo veranderen in een hippe koelkast door met magneetstickers te werken. Super leuk om te combineren met andere magneetjes. Wellicht heb je net als ik een aantal magneet-souvenirtjes uit het buitenland? Samen met bijpassende stickers is je koelkast ineens een stuk gezelliger!

Versier je ramen

Vaak zie je bij de huizen zonder (grote) voortuin mooie geboorte-raamstickers. Op die manier kun je toch aan de buurt laten zien dat er een kindje geboren is, zonder dat er een bord in je voortuin hoeft. Deze raamstickers worden gemaakt van snijfolie en je kunt ze helemaal naar wens ontwerpen.

Glow in the Dark

Mijn favoriet van vroeger: Glow in the Dark stickers. We kennen ze allemaal nog wel: de Glow in the Dark sterren, planeten en manen. Ik had ze vroeger op mijn kamer en ik vond het prachtig dat er ‘s avonds allerlei mooie sterren en planeten te zien waren. We hebben ook nog een pak van deze sterren en manen boven liggen voor Daan en Jesse, om ze een keer te verrassen. Ik denk dat ze dat geweldig zullen vinden!

Vloerstickers

Door vloerstickers kun je een saaie vloer omtoveren tot een hele toffe vloer! Ik zag laatst een hele autobaan van vloerstickers op een kinderkamer. Hoe gaaf is dat! Maar ook kleine voetstapjes kunnen de vloer opvrolijken. Bijkomend voordeel is dat ze vaak als anti-slip werken.

Welke stickers zijn jouw favoriet?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

 • Reply
  Oma Will
  22 maart 2018 at 13:23

  Wat een leuke stickers voor op de muur van de kinderkamer en voor aan het hoofdeinde van het bed.
  Leuk hoor?
  Heb de nieuwsbrief van Shutterstock aangevraagd.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.