Inspiratie

Tips voor een romantische stedentrip naar Londen

citytrip londen romantisch
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Een weekendje weg met z’n tweetjes: dat is voor ons al een hele tijd geleden. En dat is voor ouders met kinderen vast herkenbaar; je gaat nu eenmaal niet gauw met z’n tweetjes een aantal dagen achter elkaar meer weg als je kids hebt. Een datenight schiet er vaak al bij in, laat staan een heel weekend. Maar…een weekend per jaar is toch wel heel erg lekker om er een keertje op uit te gaan met z’n tweetjes. Voor je relatie, voor jezelf én voor je kinderen.

Even in een andere omgeving is vaak gewoon juist even fijn, voor zowel de kids (die ergens fijn mogen logeren en vast en zeker onwijs in de watten worden gelegd) als voor jezelf (en jullie samen). Even echte quality time samen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat jullie de energie in jullie relatie missen, en niet eens meer puf hebben om samen te genieten van een datenight of een nachtje weg. Dan is mogelijk relatietherapie een goede optie om te overwegen. Op deze manier kun je elkaar weer echt terug vinden.

Mocht je er wel lekker samen op uit willen en als ik dan zou mogen kiezen, dan zou ik voor een romantische citytrip naar Londen gaan! We zijn hier anderhalf jaar geleden geweest en we hebben ontzettend genoten samen.

Citytrip naar Londen

Misschien denk je bij een romantisch weekend eerder aan Parijs, maar Londen is dus echt niet minder romantisch dan Parijs. De romantiek ligt er voor het oprapen! Het is dé stad van Romeo and Juliet, van prachtige romantische parken, van intieme restaurantjes, van het enorme reuzenrad en ga zo maar door.
Romeo and Juliet kun je meepikken in het prachtige Shakespeare’s Glove Theater en ondertussen geniet je van de schoonheid van de Tower Bridge. Ik vond de Tower Bridge zelf echt adembenemend. Houden jullie van een stukje geschiedenis, dan kun je in de torens van de Tower Bridge een kijkje nemen bij de permantente tentoonstelling over de geschiedenis van de Tower Bridge.

River Cruise

Je kunt bij rivier de Theems de Tower Bridge oversteken en dan een romantische river cruise nemen. Hiermee ga je vanaf de Tower of Londen helemaal naar Greenwich. Je geniet op deze cruise van een romantische lunch en je komt de meest prachtige en beroemdste gebouwen van Londen tegen, waaronder de City Hall, The London Eye en The Gherkin. Wil je nog een bijzonder momentje samen, ga dan ‘s avonds als het donker is in The London Eye. Je kijkt dan 30 minuten lang uit over de prachtige verlichte stad. Echt echt echt een aanrader. Kleed je wel lekker warm aan als het kouder is…en kruip lekker dicht tegen elkaar aan.

Na je River Cruise neem je hét vervoersmiddel van Londen: de rode dubbeldekker. Is het lekker weer, ga je heerlijk bovenin zitten met de wind in je haren. Ik vond het heerlijk om bovenin in de bus te zitten! Zo zie je veel en waai je lekker uit. Als je de bus richting Hammersmith neemt, kun je een bijzonder plekje ontdekken. Als je namelijk naar de Hammersmith Bridge loopt, kom je op een mooi groen en landelijk plekje waar je uitkijkt op een groot meer met zwanen en zeilboten.

Verzegel je liefde

Tijdens je romantische stedentrip in Londen is er een plekje waar je heen móet. Neem een speciaal slotje vanuit huis mee, dat symbool staat voor jullie samen en schrijf er jullie namen op. Deze kun je namelijk op de Brick Lane vastmaken aan een hek vol slotjes. Het slotje staat symbool als belofte voor jullie trouw aan elkaar. Een prachtig moment voor jullie samen én je draagt nog even iets bij aan de Londense straatkunst.

Go!

En na zo’n weekendje weg is het weer extra fijn om weer thuis te komen, je kids te knuffelen en heb je als het goed is echt even zo’n lekker vakantiegevoel. Ik kan Londen dus met volle overtuiging aanraden als een perfect romantisch weekendje weg voor twee!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.