Première: Ted & Het geheim van koning Midas

Ted midas foto ferry doedens

Altijd leuk als je een uitnodiging ontvangt van Universal studios om naar een Nederlandse filmpremière te gaan. 14 februari aanstaande gaat de nieuwe animatiefilm Ted & Het geheim van koning Midas bij Pathé in première en ik mocht gisteren al de film met mijn gezin bekijken.

Stemmencast

Het was vroeg in de ochtend, maar dat mocht de pret niet drukken want we reden in stijl in een mooie Mercedes S-klasse naar Pathé Arena in Amsterdam. Toen wij daar aankwamen was het al gezellig druk met heel veel kinderen die niet konden wachten om de film te bekijken. Zij werden in de tussentijd bezig gehouden door Kidz-dj. Er was veel pers aanwezig om BN-ers te fotograferen en te interviewen. De Nederlandse stemmen zijn o.a. ingesproken door Jan Kooijman, Pip Pellens, Charly Luske en Ferry Doedens. Zij waren ook allen aanwezig tijdens deze première.

Altijd leuk als je een uitnodiging ontvangt van Universal studios om naar een Nederlandse filmpremière te gaan. 14 februari aanstaande gaat de nieuwe animatiefilm Ted & Het geheim van koning Midas bij Pathé in première en ik mocht gisteren al de film met mijn gezin bekijken.

Het verhaal

De meeste kinderen hebben waarschijnlijk wel al de vorige film “Ted & De schat van de mummie” gezien. De animatiefilm is een parodie op de Indiana Jones films. In deze tweede film “Ted & Het geheim van koning Midas” is Ted nog steeds een dromerige bouwvakker uit Chicago. Zijn vriendinnetje Sara is inmiddels een bekende archeoloog maar Ted studeert nog steeds archeologie.

Midas is een mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud veranderde. Sara heeft tijdens een opgraving een papyrus gevonden wat een bewijs is dat de halsketting van Midas echt heeft bestaan. Ted en Sara ontmoeten elkaar weer in Las Vegas waar Sara dit bewijs gaat onthullen. Tijdens deze bijeenkomst wordt Sara ontvoerd door een slechterik die heel graag de ketting in zijn bezit wil hebben. Hij krijgt dan de macht om de wereld te beheersen. En wat er dan allemaal gebeurt ga ik natuurlijk niet verklappen.

Voorjaarsvakantie

Ted & Het geheim van koning Midas is een vermakelijke kinderfilm en als je niks te doen hebt in de voorjaarsvakantie is dit het ideale tijdverdrijf. Het is een vrolijke kinderfilm met enkele spannende momenten. Er zit veel humor in en het hondje Bieber heeft mijn hart gestolen. De film is voor kinderen vanaf 6 jaar en zowel voor de jongens als de meisjes is deze film zeer toegankelijk.

Shirley bezocht namens Go or No Go deze première. Daarnaast met dank aan Gomes voor de mooie Mercedes!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.