5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | de 150 flushies van Flush Force

flush force spelen
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Een nieuwe spaar-hype is geboren: de flushies! Flushies horen bij de Flush Force. Flushies zijn aparte figuurtjes met gekke ogen en sommige zijn een beetje gek, eng of vies. Zo hebben we een flushie die overgeeft, haha. 

Hoe werkt Flush Force?

Je pakt een toiletpotje. In dit toiletpotje zitten al twee flushies verstopt, dus je haalt om te beginnen alleen het plastic van de spoelbak los. Daar haal je even het flushies-overzicht uit, anders wordt het zo’n rommeltje ;-), en dan vul je hem met water. Zodra het bakje gevuld is met water, doe je het dekseltje er weer op en dan is het tijd om te schudden! Het water verkleurd en dan is het tijd om de toiletpot te openen. Er zit een plastic laagje op de toiletpot wanneer je hem gebruikt, zodat je niet per ongeluk de hele boel nat kunt kliederen. Om het monstertje te zoeken haal je deze dus los.
In het inmiddels viezige wc-water mag je op zoek naar de flushies. Dat is bij de kleine wc-potjes natuurlijk geen zoektocht, maar je hebt verschillende versies van Flush Force waarbij de flushies zoeken steeds lastiger is.

150 flushies

Er zijn maar liefst 150 flushies die je kunt sparen, dus je bent er wel even zoet mee! Alle flushies zijn een soort monstertjes. Sommige flushies zijn zacht, dit zijn de fuzzy flushies. Ook zitten er flushies bij die kunnen drijven op water, dus ook leuk om er lekker mee in bad te spelen bijvoorbeeld. Dan zijn er nog flushies die van kleur veranderen in warm water en nog veel meer.
In de 8-pack zitten twee toiletpotjes met flushies die je met water tevoorschijn kunt halen. Daarnaast zitten er twee flushies in die je al kunt zien en tot slot zit er nog een apart doosje in met twee flushies. Deze kun je niet met water open maken, deze haal je gewoon uit de verpakking.

Go or No Go

Daan en Jesse vinden de bozige flushies erg leuk en het zou voor hun zeker een uitdaging zijn om ze alle 150 te sparen. Ze hebben de flushies helemaal zelf uitgepakt en met water tevoorschijn gehaald, dus vanaf een jaar of 7-8 kan dit prima. Laat ze dan wel even op de aanrecht of iets dergelijks met het water aan de slag gaan ;-). Daan en Jesse vinden de Flush Force zeker een GO!

Feitjes

Leeftijd: Vanaf 5 jaar
Prijs: Flush Force pakketten zijn te koop vanaf €5,99 (2-pack). Daarnaast zijn er grotere packs (5, 8 en 12 pack) en extra grote Flush Force’s.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.