Fashion & Styling Gastblog Producten voor kids

Olala nachtlampjes voor de kleintjes

Het is waarschijnlijk geen geheim dat mijn kleine (4) niet heel denderend graag in haar eigen bed slaapt. En naar de toilet gaan ‘s nachts was ook altijd een probleem, dus lieten we de lamp op de gang maar aan. Maar de Olala nachtlampjes konden daar zomaar wat verandering in brengen!

“Ik wil bij jullie slapen”

Elke nacht weer. Hele rituelen om haar in bed te leggen. We hebben werkelijk waar alles geprobeerd. Maar nee niets. Ons kind weigert in haar eigen bed te slapen. We hoopten dat ze in ons nieuwe huis misschien wel zou bijdraaien: Een leuk nieuw kamertje én vlakbij onze kamer ook nog. Maar helaas. Hoewel ze nu wel in haar eigen bedje in slaap valt, in de nacht wandelt ze toch even naar onze kamer.

Olala konijnen lampjes

Als kleine Miya in de nacht door de gang loopt is het wel handig dat ze wat kan zien. We hadden dus de lamp op de gang aan, maar dat is toch wel heel licht. We hebben een heel leuk nachtlampje voor haar, maar die geeft niet genoeg licht om te zien waar je loopt. Maar..de kleine konijntjes dus wel! Die geven verrassend veel licht en dat is mega handig zo midden in de nacht.

We zetten aan het begin van de avond de Olala nachtlampjes op de lader. Als ze bijna leeg zijn dan zijn ze rood, en anders kleuren ze paars op de oplader. Ze geven tot 12 uur licht en in 3 uur tijd zijn ze volledig opgeladen.
Als Miya naar bed gaat zetten we het eerste lampje bij haar bed, dan een in de gang en de laatste bij onze deur. Zo maken we een verlichte weg voor haar. Het konijntje dat in haar kamer staat gaat eerst mee naar bed. Daar lezen we een boekje mee en daarna valt ze ermee in slaap. Het zijn led lampjes en dus niet gevaarlijk. Ze worden ook niet warm ofzo. Zodra ze wakker wordt, neemt ze haar konijnenlampje mee en loopt dan naar mijn kamer. Ze gebruikt hem ook om naar de wc te gaan omdat ze nog niet bij het licht kan (daar moeten we echt nog wat op verzinnen).

Go or No Go

Wij, en vooral Miya, zijn echt fan van de Olala nachtlampjes! Miya is niet zo bang meer in de nacht en blijft regelmatig liggen omdat ze nu vertrouwd op de kleine konijntjes die haar de weg wijzen. Zeker een dikke vette GO dus!
De Olala Nachtlampjes zijn te koop vanaf € 29,99 bij bol.com

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.