Inspiratie

Kale plek in huis? Vul die leegte met deze drie tips!

Je kent het wel, je hebt alles wat je echt nodig hebt in je woonkamer staan en toch ontbreekt er nog iets aan je interieur. Het voelt nog leeg, die ene hoek lijkt zo kaal! Naar zo’n kale hoek in je kamer moeten kijken is geen pretje natuurlijk, hoe kun je echter dit op een sfeervolle, functionele of originele manier opvullen? Hier is wat inspiratie!

Oude koffers

Een leuke tip is bijvoorbeeld om in de hoek een aantal old school reiskoffers neer te zetten, deze kun je daar puur voor de sier neerzetten maar met een aantal gestapelde koffers heb je al snel een prima bijzettafeltje! Tevens kun je de koffers vullen met wat dingen die handig zijn om in de buurt te hebben, denk aan onderzetters, kurkentrekkers of een stok kaarten! Voor meer koffer-inspiratie ideeën, neem eens een kijkje op Pinterest. Hier vind je de leukste ideeën.

Een hele flinke kamerplant

Deze tip had je waarschijnlijk zelf ook kunnen bedenken, toch blijven kamerplanten immens populair. Ze zijn namelijk mooi in zo’n beetje alle interieur types, of dit nou modern, industrieel, landelijk, retro of klassiek betreft, kamerplanten zijn tegenwoordig een echte essential en haast niet meer uit het woonbeeld weg te denken! Een kamerplant zorgt voor mooi groen in je woonruimte en je kunt er ook nog eens lekker voor zorgen!

Breng sfeer met een vloerlamp

Wellicht de meest ideale toevoeging aan een lege woonruimte is een stijlvolle vloerlamp, ook wel staande lamp genoemd. Deze lampen zijn namelijk perfecte sfeermakers en zijn ook nog eens leuke eye-catchers an sich. Je hebt mooie moderne modellen maar ook heel veel stoere industriele vloerlampen. Met een booglamp kun je een bepaald gedeelte van je woonruimte verlichten zonder daar ook daadwerkelijk veel plaats in te nemen! Online vind je de grootste collecties vloerlampen, die variëren van booglampen, tot staande schemerlampen en leeslampen. Zorg er altijd voor dat de vloerlamp die je kies goed aansluit bij de rest van je interieur en als het kan eentje met enigszins sfeervol warm wit licht!

Leeshoekje

Als je toch een functie wilt toewijzen aan je kale plek in je woonruimte is een leeshoekje maken wellicht een goed idee! Het enige wat je nodig hebt is een stoel of een paar kussens en wellicht een bijzettafeltje met een lampje erop en je bent klaar! Voor meer leeshoek ideetjes kun je hier kijken!





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.