Inspiratie

Een van de bijzonderste kaartjes uit je leven: een geboortekaartje

geboortekaartje jungle urban
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

In onze glazen kast staat al 8 jaar lang een kaartje. Voor ons een heel bijzonder kaartje, namelijk het geboortekaartje van mijn zonen. Een van de mooiste en meest bijzondere kaartjes die je als ouder in je leven verstuurd waarschijnlijk. En daarom dus een kaartje wat meestal met veel zorg en liefde uitgezocht wordt. Ons eigen kaartje vind ik nog altijd prachtig, maar we ontvangen vaak ook prachtige geboortekaartjes van vriendinnen die bevallen zijn. 

Van dierbare vriendinnen bewaar ik de kaartjes. Meestal blijven ze een aantal weken op of in de glazen kast staan, en dan doe ik ze in een speciale verzamelbox. Veel mensen die ik ken bewaren de kaartjes, omdat het toch gewoon hele bijzondere kaartjes zijn. De meeste mensen sturen er geen 5 in hun leven op, zeg maar. Uitzonderingen daar gelaten, uiteraard.

Van hip tot rock

Ik heb al vele geboortekaartjes gehad, in allerlei verschillende stijlen en thema’s. Van de meest hippe geboortekaartjes tot geboortekaartjes met een rock-tintje en hele simpele kaartjes tot over-de-top kaartjes. Iedereen zijn eigen smaak natuurlijk en ik kan me overigens ook niet herinneren dat ik een geboortekaartje echt lelijk vond hoor. Ik vind ze over het algemeen altijd wel mooi, maar natuurlijk heb ik ook mijn favorieten die ik echt bijzonder vind.

Geboortekaartje voor een meisje

Voor een geboortekaartje meisje houd ik vooral van pastel kleuren en het liefst in combinatie met goudtinten. Dat vind ik onwijs mooi, ik denk dat ik het kamertje ook in die kleuren zou maken. Nu heb ik zelf natuurlijk geen meisje, dus ik vind het soms extra leuk om daarover na te denken: hoe zou ik het gedaan hebben als.. Nou, als ik zou mogen kiezen, dan zou er een grote kans zijn dat het kaartje in de stijl van de voorbeelden hieronder zou zijn. Roze met goud en vooral een lieve uitstraling.

geboortekaartjes meisje

Geboortekaartje voor een jongen

Voor een jongen wijkt de stijl niet al te veel af denk ik als bij de meisjeskaartjes, hoewel de zwart-wit kaart wel weer heel anders is. Maar dat vind ik ook heel erg leuk. Ik hou namelijk ook wel van een strak design. Maar misschien dat ik hem extra leuk zou vinden als er in dat kaartje dan ook weer wat gouden accenten verwerkt zouden zijn, bijvoorbeeld een goud strikje en een goud hartje.

geboortekaartjes jongen

Wat vind jij van mijn keuzes voor geboortekaartjes? Is het ook jouw stijl, of heb jij juist een hele andere smaak als het om geboortekaartjes gaat?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.