Wie is de Mol 2018 tag

wie is de mol

Linda - Go or No Go

Linda, 32 jaar en eigenaresse van Go-or-No-Go.nl en Digitaalopvoeden.nl
Avatar

Eindelijk is het weer zover: Wie is de Mol is weer begonnen!! En als ik ergens fan van ben, is het van dit programma. Het is dan ook niet voor niets dat ik in de Wie is de Mol app in 5 poules mee speel. Ik vind het heerlijk en nee, ik heb nooit een enkele hint door, maar ik vind het gewoon zo’n tof programma! Vooral die laatste aflevering waarin je dan de Mol zit mollen vind ik altijd grappig om te zien. Hoewel de hints vaak wel heel ver gezocht zijn hoor, haha. Maar ik ga een beetje van mijn Mol-liefde met jullie delen via de Wie is de Mol 2018 tag. Deze tag is bedacht door Fleur van Mamasliefste en aangezien zij weet dat ik Mol-fan ben, vroeg ze aan mij om hem ook in te vullen. Ook Mar-Joya vroeg hem mij in te vullen, en dat heb ik dan ook met plezier gedaan.

Blijf je thuis voor Wie is de Mol?

Ja, als het even kan blijf ik daar voor thuis. Maar…we leven natuurlijk ook gewoon in een hippe wereld waarbij je kunt opnemen en terugkijken, dus als het niet goed uit komt, kijk ik het de volgende dag terug. Wel de volgende dag zo snel mogelijk en ik vermijd social media en WhatsApp ook zo lang mogelijk, want ik vind het echt balen als ik al ergens zie wie er uit gegaan is. Dat maakt de hele aflevering toch net wat minder spannend.

Hoe lang kijk jij al naar Wie is de Mol?

Poe, goeie vraag. Ik denk nu een jaar of 6? Ik heb het nooit gezien toen Angela en Karel het presenteerden. Toen Pieter Jan Hagens het presenteerde ben ik gaan kijken en ik was direct vanaf het eerste moment fan.

Wie is de beste Mol aller tijden?

Ik vond Kees Tol echt heeeeel erg leuk. De laatste aflevering waarbij zijn molacties bekend werden gemaakt is mij het meeste bijgebleven, dus ik denk dat dat ook betekent dat hij mijn leukste mol was. Hij was lekker brutal en haalde leuke streken uit.  Ik vind Kees Tol ook gewoon echt een hele grappige vent, lekker nuchter en normal gebleven.

Wat is de beste mollen-actie ooit?

Ik moet zeggen dat mijn geheugen me daar behoorlijk in de steek laat hoor..ik onthoud al die losse acties niet echt. Welke ik nog wel weet, is dat er bij een dropping individuele kandidaten moesten rennen voor geld. Tijdens het rennen konden ze enveloppen verzamelen. Kees Tol opende net voor het einde stiekem 4 enveloppen met geld, maar omdat hij netjes op tijd was, waren al zijn medekandidaten heel blij met hem. Ze hadden niet door dat hij zo duizenden euro’s uit de pot gestolen had, haha.

Wie is je favoriete presentatie?

Toen Art het overnam van Pieter Jan dacht ik, oh jee..Pieter Jan doet het zoo goed, hoe kan iemand dit nu goed overnemen? Maar vanaf het eerste moment vind ik Art een hele sterke en leuke presentator die het ook echt onwijs goed doet. Maar….Pieter Jan was net nog even dat tikkeltje beter.

Welke opdracht is je bij gebleven?

Ok, dit is een beetje een herhaling van mijn vorige vraag, want ook hier is mijn geheugen niet op zijn sterkst. Ik vind de lasergame-opdrachten altijd grappig om te zien, maar die zijn me niet persé het meest bijgebleven omdat ze zo leuk zijn. Ik denk dat de opdracht die me het meest bijgeleven is, de opdracht is waarbij alle kandidaten op de fiets een heel eind moesten gaan rijden om bepaalde letters in een bepaalde volgorde te zetten. Een super zware opdracht die uiteindelijk mislukte. Zuur…

Welk land vond je de mooiste locatie?

Ik denk de aflevering in de Filipijnen, maar ik moet bekennen dat ik tot nu toe vind dat ze ieder land prachtig neerzetten in Wie is de Mol. Ik zou naar ieder land wel een reis willen maken hoor!

Wat is je favoriete Mol-moment?

Altijd het moment waarop de winnaar bekend gemaakt wordt, maar vooral de aflevering waarin we de molacties te zien krijgen.

Hou je een Mollenboekje bij of heb je aan andere strategie?

Nee joh, zo ver ga ik niet. Ik vind het leuk om te appen met een aantal andere fanatiekelingen over hints enzo, maar een Molboekje bijhouden is niks voor mij. Tenzij ik zelf in de serie mee zou doen 😉

Zou je zelf mee willen doen?

Nou, ja dus! Ik zou zeker mee willen doen. En dan zou ik dus ook echt all-in gaan meedoen, dus molboekje, stiekem geode, neppe molacties, volle overtuiging en bondjes. Het zou me fantastisch lijken om mee te doen!

Wie gaat er vanavond naar huis denk je?

Wilde gok: Simone. Geen idee waarom, ook geen reden voor, maar dat kan ook nog niet na 1 aflevering natuurlijk.

Wie wint er dit jaar Wie is de Mol?

Ik zou het heel gaaf vinden als Jan Versteegh wint. Omdat ik hem gewoon heel leuk vindt en het hem gun. Ik denk dat hij ook zo’n type is dat er vol in gaat en flink baalt als hij eruit ligt. Dus laat hem maar lekker winnen.

Wie is de Mol 2018?

Hmm…ik merk dat ik gewoon altijd kies voor iemand die ik ken, of leuk vindt. Maar deze keer kies ik voor een kandidaat die ik nog niet eerder kende maar dus voor het eerst leerde kennen via Wie is de Mol: Bella Hay, de dochter van.

Ben jij ook Wie is de Mol fan? Vul dan ook deze tag in, ik ben benieuwd naar je antwoorden! In het speciaal tag ik Mary-Lou van MamaLou blogt, één van mijn mede Molloten 🙂

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.