{ Review } | VTech Super Trike 4 in 1 – Winactie!

Speelgoed dat mee groeit met je kind is ideaal. Het gaat lang mee en blijft lang leuk, omdat het bij iedere fase veranderd. Het perfecte voorbeeld hiervan is de nieuwe Super Trike 4 in 1 van VTech. Onderweg transformeert het karretje zich stapsgewijs, met onder andere elektronica aan boord, een slimme Led display in het stuur en bewegingssensoren in de pedalen. Ik vertel je er alles over én je maakt kans om er een te winnen!

Fase 1: Duwfietsje vanaf 9 maanden

De Super Trike 4 in 1 is te gebruiken vanaf 9 maanden als duwfietsje, inclusief verstelbare duwstang. Je kindje kan dan al veilig en met alle ondersteuning die hij of zij nodig heeft naar buiten. De zitting is stevig en op maat instelbaar waardoor de ondersteuning precies op de juiste plekken gegeven wordt. Je kleintje wordt ook ondersteunt door de hoofdsteun, riempjes en een veiligheidsring. De pedalen en stuur zijn gezekerd, deze kunnen dus tijdens de eerste fase van het fietsje voor de veiligheid nog niet gebruikt worden. Als extraatje zit er een opbergruimte en zonnescherm op de duwfiets. Extraatje voor je kleintje is het geïntegreerde Led display met geluid en lichtjes op het stuur.

Fase 2: Duwfietsje met extra’s vanaf 12 maanden

Vanaf 12 maanden kun je, zodra je kindje er aan toe is, het duwfietsje een stukje gaver maken. Steuntjes die je kindje niet meer nodig heeft, kun je er heel simpel afhalen. Je kunt de zitting van het stoeltje en de ruimte tussen het zadel en de trappers ook op maat instellen. En natuurlijk mag het veiligheidsslot van de pedalen. En wat zo gaaf is? De elektronica doet echt mee! Je kindje kan dus op de maat van de muziek leren trappen! Trapt je kindje snel, gaat de muziek sneller en trapt je kindje sloom, dan past de muziek zich daar ook op aan.

Fase 3: Driewieler vanaf 2 jaar

Vanaf een jaar of 2 kun je overstappen van duwfietsje naar driewieler. Je kindje kan nu helemaal zelf sturen en trappen. Voor de veiligheid kun je het riempje aan doen bij je kindje. Door het Led display op het stuur kan je kindje volop plezier maken met de driewieler. 

review super trike

Fase 4: Driften maar! Vanaf 4 jaar

Ik denk dat papa enorm uitkijkt naar deze fase. Je kindje is 4 en de Super Trike 4 in 1 wordt een heus stuntkarretje! Je kunt er namelijk lekker snel op fietsen én als je de blokkade van de achterwielen haalt, kun je er mee driften. Ze kunnen dan dus 360 graden ronddraaien! Super stoer. Wat trouwens ook briljant is, is dat de Super Trike 4 in 1 richtingssensors heeft in het stuur, waardoor het fietsje het verschil leert tussen links en rechts.

vtech driften met fiets review

Feitjes

Leeftijd: Vanaf 9 maanden tot ongeveer 6 jaar
Kleuren: Er is een blauwe en een roze uitvoering
Prijs: de VTech Super Trike 4 in 1 heeft een adviesprijs van €129,95 en is onder andere te koop bij bol.com.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

37 Comments

 • Reply
  Nelly
  3 februari 2018 at 13:31

  Leuk voor mijn kleinzoon

 • Reply
  Chantal Obbink
  2 februari 2018 at 20:48

  Heel graag voor mijn zoontje die graag een trapper met fietst wil zoals hij zelf zegt??

 • Reply
  Lieke van Veen
  2 februari 2018 at 16:53

  Wat leuk ik doe graag mee voor mijn neefje.

  Ik volg je ook op Facebook (lieke van veen)

 • Reply
  Monica raes
  1 februari 2018 at 15:01

  Deze review zorgt ervoor dat ik al begin weg te dromen van deze leuke fiets. Het zou te gek zijn om deze te winnen, zo kunnen we zoonlief hiermee verrassen. Hij wordt bijna 2jaar en een driewieler met licht en geluid waarop hij leert fietsen lijkt me erg gaaf! Hij is trouwens stapelgek op alles dat licht en geluid maakt, die fiets zal hij onweerstaanbaar vinden. Ik kan het alleen maar aanmoedigen want bewegen/sporten is gezond.

 • Reply
  Linda
  30 januari 2018 at 16:11

  Ik zou deze heel graag willen winnen, omdat hij ideaal is!! En geldbesparend!
  Fenna is nu 15 maanden, dus ze kan er gelijk gebruik van maken en zo kan ze er nog jaaaaaren plezier van hebben. En hoeven we niet iedere keer een groter fietsje te kopen de eerst komende jaren 🙂
  En straks komt er waarschijnlijk ook een fase waarin ze niet meer in de kinderwagen wil, dus op die momenten lijkt mij dit ook een uitkomst!

 • Reply
  Corinne
  30 januari 2018 at 11:38

  Tof zeg! Ik doe mee voor Lily, de roze graag… 🙂 Ze is nu 7 maanden, dus ze kan er bijna in, heel gaaf!

 • Reply
  melissa
  30 januari 2018 at 10:28

  Leuk om mijn schoonzus te verrassen; dubbel en dwars verdient!

 • Reply
  Doortje Nicolai
  30 januari 2018 at 10:04

  Wauw, deze supertrikes 4-in-1 kende ik nog niet! Ik ben dan ook nog een “beginnende oma” ..Zo’n blauwe supertrike wordt het mooiste verjaardagscadeau OOIT voor mijn kleinzoontje!
  Bedankt voor deze leuke actie!

 • Reply
  elly van dongen
  30 januari 2018 at 07:49

  Dat zou mooi zijn voor mijn kleinkinderen, eentje van twee en een van een!

 • Reply
  Grietje van der meer
  29 januari 2018 at 18:09

  Te gekke actie!
  Waag graag een kans mee voor ons dochter Iris. Wat zou ze dit geweldig vinden
  Waarom ze dit gave ding moet winnen omdat ze ons grote zonnetje in huis is ondanks dat ze vaak ziek is door haar overgevoelige luchtwegen.
  Wat zou ze stralen als ze dit prachtige ding ziet

 • Reply
  Nadia Lahpor-Hesse
  29 januari 2018 at 18:07

  Super leuk!!! Ik doe mee voor mijn zoontje van twee… Ik denk dat hij wel graag de blauwe wil. Kan hij straks lekker over de camping scheuren en hem daar ook delen met zijn neefjes en nichtje, want die passen er ook nog op. Allemaal blije kindjes 🙂

 • Reply
  Marita Cuypers
  29 januari 2018 at 16:45

  Ik zou graag willen meedoen voor onze kleinzoon, zodat hij op een leuke manier kan leren fietsen!

 • Reply
  Nele Vdb
  29 januari 2018 at 16:14

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van één, een eigen fietsje heeft ze nog niet. Dit zou super zijn om mee te beginnen oefenen wanneer het wat beter weer wordt binnenkort.

 • Reply
  Leemans
  29 januari 2018 at 15:40

  Ik waag graag een poging voor mijn zoontje die 2 wordt 9 maart. Dus blauwe zou super zijn.

 • Reply
  Angelique fok
  29 januari 2018 at 13:58

  Zie onze dochter al helemaal rond crossen. Met deze trike verslaat ze haar broers met gemak denk ik.

 • Reply
  Naomi plug
  29 januari 2018 at 13:37

  Deze is echt te gek voor ons kleine meisje! Ze is net 1 en ze vind het op de fiets echt leuk! Als het straks een beetje beter weer is lekker op haar eigen fietsje. Met haar grote zus naast haar wordt dat echt super! ❤?

 • Reply
  Linda Heuvel
  29 januari 2018 at 11:55

  Te gekke winactie! Zou super zijn voor as voorjaar voor onze dochter Fenne! Lekker de wereld ontdekken met een veelzijdige super trike!

 • Reply
  Jolien Versluis
  28 januari 2018 at 21:07

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee voor onze dreumes. Ze is heerlijk onderzoekend en hoe kan ze de wereld nu beter ontdekken dan op deze geweldige fiets!

 • Reply
  Oma Will
  26 januari 2018 at 00:21

  Dit is echt iets voor mijn jongste kleindochter, daar wordt ze vast heel blij van.
  Het is een kleine druktemaker , dan kan ze zich lekker uitleven op deze fiets.
  Blauw is haar favoriete kleur, net als van haar oma.
  Ik heb geen Facebook, maar heb bloglovin geliked en geloved.
  Graag doe ik mee.

 • Reply
  Marleen Borst
  25 januari 2018 at 22:09

  Wat stoer, bijzonder leuk voor onze superstoere kleinkindjes, heerlijk racen en driften, te gek!

 • Reply
  Haia
  25 januari 2018 at 15:21

  Wat super cool. De blauwe zou ik graag winnen. Hier genoeg kindjes om met deze trike te spelen.

 • Reply
  De Cuyper Tamara
  25 januari 2018 at 15:11

  Ideaal voor onze stoere Mason❤️

 • Reply
  Melanie Niewenhuijse
  25 januari 2018 at 13:08

  Wat zou dit een super gave verrassing zijn voor onze Lieve Jolie ?? Ze maakt nu de buurt onveilig op de driewieler van haar grote zus (19 jaar) en dit museumstuk is echt aan vervanging toe ? Hoe gaaf zou het voor ons lieverdje zijn om lekker in de straat te shinen op haar spiksplinternieuwe trike van V-tech? Nou wij weten het wel ? We duimen voor Jolie…groetjes van een trotse papa en mama ❤️

 • Reply
  Marian B
  24 januari 2018 at 20:07

  Gaaf, om maar op met het voorjaar! Mijn 14 maanden oude dochtertje en ik maken met deze fiets graag de buurt onveilig 😉 zo’n handig meegroeifietsje staat al eventjes op ons lijstje maar het is er nog niet van gekomen, misschien op deze manier wel!

 • Reply
  Charlotte
  24 januari 2018 at 11:33

  Deze zou ik graag willen winnen! Onze jongste dochter wordt in maart 1 en ik heb nog geen idee wat ik voor haar verjaardag kan geven. Dit zou een top cadeau zijn. Het oude fietsje van onze oudste is de gordel van versleten dus die is niet meer veilig helaas…

 • Reply
  Eline
  24 januari 2018 at 08:59

  Wat gaaf! Ik zou hem graag willen winnen voor het dochtertje van mijn collega! Ze is 21januari 1 jaar geworden en kan nog heeeel lang plezier hebben van deze stoere fiets!

 • Reply
  Iris
  23 januari 2018 at 22:30

  Wauw, die is gaaf. Ik hoop dat ik mee mag doen zonder Facebook account, want mijn dochter van net 1 zou dit te gek vinden!

 • Reply
  Helma keijzer
  23 januari 2018 at 22:28

  Alles doen wat je grote zus doet… de jongste net 2 de oudste al 7.
  Al het speelgoed schuift door met als de kleding. Heel makkelijk.
  Maar als de oudste op de fiets naar school gaat en de jongste boos is omdat ze bij mij in de fietsstoel moet, is dat miet altijd te snappen voor de peuter
  Wat zou het gaaf zijn sla ze haar eigen fiets wint en er jaren zelf op kan. Met muziek…?…dat is toch echt uniek!! Ik doe graag mee.

 • Reply
  Liesbeth Barto
  23 januari 2018 at 19:26

  Oh wat zou dit een geweldig cadeau zijn voor onze jongste kleinzoon Jayson 🙂

 • Reply
  Esther augustijn
  23 januari 2018 at 18:35

  wauw zeg!!! die is super!!! ons meisje zou deze super vinden en straks veel plezier van hebben! en anders onze oppasmeisjes wel!! echt geweldig deze actie!

 • Reply
  Sylvia
  23 januari 2018 at 18:01

  ? Wow, die is echt heel mooi !!? ik doe mee voor onze Kelvin van 1, hij kijkt nu al vaak hoe zijn grote broer van 6 aan het fietsen is en roept dan altijd heel enthousiast: die,die,die!!! Met deze supertrike kan hij er super stoer naast fietsen! ??

 • Reply
  Els Wanders
  23 januari 2018 at 12:37

  Zou gaaf zijn om zo’n super trike 4 in 1 te winnen voor ons zoontje Niek (net 1 jaar)
  Zijn grotere zus Lisa heeft al een driewieler in het roze, een blauwe voor Niek zou erg stoer zijn.
  Dan kunnen ze samen op pad, en zoals hierover te lezen kan Niek er ook nog jaren op voorruit.

 • Reply
  Astrid
  23 januari 2018 at 10:37

  Oeh ja leuk voor onze stunt piloot dochter, voor haar tweede verjaardag <3

 • Reply
  Lisa
  23 januari 2018 at 10:10

  Ik zou die super graag willen winnen voor mijn stuntkip van 3 jaar. Wij hebben een oude smarttrike, tweedehands die echt niet meer kan maar waar we veel plezier van hebben gehad toen hij 9 maanden was en een dreumes, maar erop fietsen ging voor geen meter omdat het ding veel te zwaar is. Dit lijkt me geweldig omdat het veel langer te gebruiken is en ook zelfs voor oudere kinderen om te stunten. (volg je op fb en heb bericht geliked (Hille)

 • Reply
  Trotsema fati
  23 januari 2018 at 10:09

  Super gaaf!! Ik doe heel graag mee voor mijn 2 zoontjes van 4 jaar en 10 maanden die kunnen ze samen gezellig gebruiken en straks als hun 3de broertje in juli is geboren kan de middelste broer makkelijk mee naar buiten en ik met pasgeborene baby in de kinderwagen wat zal het geweldig zijn voor 3 broers!!

 • Reply
  Liline Erdmann-van Steenbeek
  23 januari 2018 at 08:47

  Wauw, die is gaaf! Ik zou hem graag willen winnen voor ons dochtertje (2jr). Ze krijgt best wat voor haar kiezen op het moment omdat ons zoontje (8mnd) al 3,5wk in het zkh ligt en er altijd 1 van ons in het zkh is en zij dus erg flexibel moet zijn, wat ze gelukkig ook is. Op 5 feb is mijn man jarig én is zij precies 2,5jr, en zijn we hopelijk weer gewwoon rustig thuis aan het bijkomen van alles, ik zou haar dan graag een mooi kado geven.

 • Reply
  Floor verseveldt
  23 januari 2018 at 08:46

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee . Zodat papa met hem op deze fiets kan lopen/duwen en ik straks achter de kinderwagen met zijn broertje

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.