Inspiratie

Een poster: Perfect als decoratie in de kinderkamer

posters kinderkamer
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Vroeger had ik op mijn eigen kamer, net zoals waarschijnlijk heel veel meiden, posters van mijn idolen. Ik was geen fan van de Backstreet Boys trouwens, maar van Kane en natuurlijk van Brad Pitt. In het tijdschrift wat ik destijds kreeg, de BreakOut, stond iedere week een nieuwe poster van een bekende zanger, acteur of band. Tegenwoordig is dat met posters heel anders, want je ziet ze steeds vaker terugkomen in het interieur. En niet boven het bed van je tienerdochter, maar in de woonkamer, de keuken, het toilet, de gang en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Posters zijn door de tijd heen ontzettend veranderd. Het is namelijk simpele maar unieke decoratie en een poster zorgt juist voor de perfecte afwerking. Door meerdere posters langs elkaar te hangen met bijvoorbeeld verschillende patronen, maak je het heel speels. Ik was vooral ook benieuwd naar mooie posters voor in een kinderkamer. En dan niet van Disney of auto’s natuurlijk.
Om jullie een indruk te geven van de vele soorten posters ben ik even in de website van Pixers gekozen vanwege hun groot aanbod van posters.

Monochrome posters

Houd je van monochroom, dan is het bijna een must om de muren te stylen met een of meerdere monochrome posters. Zeker als je ziet wat voor super leuke designs er zijn. Ik heb hieronder drie van mijn favoriete posters uitgezocht in zwart/wit met als grooote favoriet de ijsberenposter.

ijsberen poster

Sprankelende posters

Als ik een dochter had gehad, dan wist ik het wel. Ik vind namelijk de prachtige roze bloemetjes posters die je hieronder ziet geweldig. Ze staan zowel mooi in een roze prinsessenkamer als in een strak ingerichte kamer.

sprankelijke poster

Geometrische posters

Hou je van strakke lijnen in het interieur, dan zijn de geometrische posters perfect. Mijn kinderen noemden het trouwens ‘posters van steen’, haha. Maar deze posters komen echt bínnen, zeker de tijger blijf ik naar kijken.

poster

Poster met verf look

Op deze posters lijkt het net of de afbeelding erop geschilderd is. Dit geeft de poster een super bijzondere uitstraling, vind je niet?

poster

Ontzettend veel verschillende posters dus, zoals je hier al ziet. En dan zijn er dus echt honderden posters, dus als dit allemaal niet je smaak was; geen probleem: er is nog veel en veel meer! Je kunt op de website van Pixers ook filteren op verschillende stijlen zoals abstract, culinair, motivaties en natuur. Heel handig als je even door de bomen het bos niet meer ziet: zo krijg je alleen de posters in jouw stijl.
Welke poster is jouw favoriet?


Lees ook: foto’s in je interieur verwerken

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Kreanimo
    21 januari 2018 at 13:35

    Heel mooi overzichtje.

    Ik vind de monochrome mooi, maar mijn kinderen zouden net de kleurrijke kiezen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.