Prachtige kindvriendelijke vloerkleden van Sukhi

vloerkleden sukhi

Prachtige, handgemaakte en eerlijke kleden: dat zijn de kleden van Sukhi. De kleden worden door kledenmakers uit India, Nepal, Marokko en India gemaakt en zij krijgen hiervoor een eerlijk salaris. Naast de bekende bolletjeskleden uit Nepal heeft Sukhi nu iets nieuws: Hygge vloerkleden uit India.

Nieuwe vloerkleden

De Hygge kleden zijn dikke, gevlochten kleden. Ze zijn er in drie soorten: gevlochten vilten kleden, gevlochten wollen kleden en plat geweven vloerkleden. Allen zijn het warme ontwerpen. Net als de bolletjeskleden zijn ze handgemaakt, van 100% wol en geven ze een gevoel van comfort en luxe. De kleden zijn daarom ook stuk voor stuk kindvriendelijke vloerkleden. Ze zijn lekker warm, dik en je kunt er heerlijk op zitten, liggen en spelen.
Een platgeweven kleed is minder dik, maar juist ook een erg kindvriendelijk vloerkleed aangezien je er goed op kunt spelen met autootjes enzovoorts.
Ook voor huisdieren zijn de kleden perfect geschikt, de polen zijn heel dicht op elkaar geknoopt waardoor het vrijwel onmogelijk is dat kinderen of huisdieren per ongeluk de kleden kunnen vernielen.

Je vloerkleed reinigen

De kleden zijn naast zeer degelijk ook erg goed schoon te maken en te houden. Als je het hele kleed wil reinigen, kun je het beste het kleed buiten afspuiten. Vervolgens kun je het insoppen met een spons en een mild reinigingsmiddel dat door water afspoelbaar is, zoals bijvoorbeeld shampoo. Zorg dat je het kleed grondig uitspoelt tot de zeer er helemaal uit is. Vervolgens lekker in het zonnetje ophangen zodat hij kan drogen.
Hebben je kids per ongeluk vlekken in het kleed gemaakt, dan kun je de vlekken goed behandelen op de kleden van Sukhi. Je kunt het beste proberen om de vlek te verwijderen met azijn, verdund met water. Daarnaast bestaat er ook droge tapijtschuim. Andere tapijtmiddelen kun je beter niet gebruiken omdat deze vaak te agressief zijn.

 

Hygge vloerkleden

De prachtige wollen vloerkleden brengen de warmte in huis tijdens de koude kerstdagen. Wat Hygge nu eigenlijk betekent? Hygge staat voor tijd vrij maken voor gezelligheid met vrienden in een ontspannen en comfortabele sfeer.

Indiase vloerkleden

Naast de Hygge kleden introduceert Sukhi ook ook vijf unieke Indiase vloerkleden. Deze kunnen in elke maat en met prachtige kleuren gemaakt worden. Als je interesse hebt in een kleed, kun je zelf aangeven hoe je hem graag wil laten maken en samenstellen.

Op de website van Sukhi staat een prachtige documentaire over de kledenmakers in India. In deze documentaire laten zij zien hoe zij een verschil proberen te maken in dit land. Het is echt een bijzondere film, je ziet hoe de kleden worden gemaakt en vooral ook het plezier van de makers. Je draagt door het kopen van een kleed van Sukhi echt bij aan de ontwikkeling van het land en aan het leven van de kledenmakers.

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.