Huis & Tuin

Van overkapping naar speelkamer

overkapping
Linda - Go or No Go

In onze tuin hebben we lekker veel hout verwerkt. Want als je mij een beetje volgt dan weet je dat ik nu eenmaal van hout houdt. In de tuin hebben we een picknicktafel met bankjes, een houten moestuintafel en natuurlijk een houten schutting. Vroeger hadden we trouwens ook nog een houten overkapping. 

Van overkapping naar…

Die overkapping is inmiddels niet meer. Hij is er nog wel, maar niet meer als overkapping. We hebben hem namelijk helemaal dichtgemaakt van, jawel, hout. We leverden er een overkapping voor in, maar kregen er een speelkamer voor terug. Iets wat voor ons wel erg veel waard was, aangezien onze huiskamer te klein werd met al dat speelgoed van onze twins.

Speelkamer

We bouwden de houten speelkamer eerst in zijn geheel dicht, met vier ramen erin. Daar kreeg ik na een paar maanden toch behoorlijk spijt van, want vanaf de huiskamer kon ik de tuin niet meer in kijken omdat de ramen te hoog waren. Eerder hadden we dat gewoon niet goed gezien en eigenlijk was een deur erin niet eens echt in ons opgekomen. Niet handig, maar ja, zo was het nu eenmaal. Dus een jaar of twee later hakten we de knoop door en kwamen er twee openslaande tuindeuren in. En terwijl ik dit zit te typen, kijk ik weer happy naar die deuren in de speelkamer want man, toen die er in zaten was het écht af.

Houten schutting

In de tuin hebben we het hout ook verwerkt in de accessoires, zo heb ik een prachtige grote houten bloembak staan en daarnaast heb ik mooie houten huisjes aan de muur hangen. We hebben in onze tuin trouwens twee muren en 1 schutting van Douglas hout. De muren ben ik niet zo heel blij mee, aangezien er ook nog eens verschillende stenen bij de muren verwerkt zijn wat niet persé heel mooi is. Maar met de Douglas hout schutting ben ik wel erg blij! Die hebben we samen met onze buurman gemaakt en ziet er echt super uit. Het breekt ook al die stenen muren erom heen.

Heb jij ook hout verwerkt in je tuin?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.