Inspiratie

Sinterklaas en de Kerstman zaten zwaar te denken…

Cadeautip voor kinderen
Linda - Go or No Go

…Wat ze in godsnaam dit jaar weer moesten schenken. Want wat een drama kan dat ooit zijn zeg! Alle opa’s en oma’s zijn alweer langs gekomen: “Wat zouden Daan en Jesse graag willen voor Sinterklaas? En weet je ook nog iets kleins voor met Kerstmis?” Eerlijk gezegd: geen idee. Geen gouden cadeautip. Blanco. Onze kinderen zijn, als ik er zo over nadenk, best wel verwend… En iedere Sinterklaas, iedere Kerstmis, iedere verjaardag en iedere andere mijlpaal in het bewogen leventje van onze boefjes is weer hetzelfde liedje: “Wat voor cadeau zullen we ze eens geven?”

“En; wat heb jíj nog voor wensen?”

Ja, dat vind ik dus nóg erger: bedenken wat ik zelf graag zou krijgen. Sowieso ben ik dol op verrassingen, dus ik vind het altijd jammer als ik al van tevoren weet wat ik ga krijgen. Maar daarbij; ik weet het nooit! Dit is één van die dingen in het leven die mij altijd zullen blijven frustreren. Twee dagen ná mijn verjaardag kan ik zonder problemen drie dingen noemen die ik graag zou willen krijgen, maar in de maand ervoor heb ik totaal geen idee. Ik heb me ook al zó vaak voorgenomen om het ergens op te schrijven als ik een goede cadeautip voor mezelf bedenk, maar het komt er nooit van. Of ik zie het ergens in de winkel liggen en ik neem het zelf mee. Hopeloos. Sorry Lin; ik weet dat mijn verjaardagscadeau ieder jaar weer een beproeving voor je is.

Cadeaus shoppen

Voor vrienden, familie, bekenden en hun respectievelijke kinderen ging ik vroeger gewoon naar een leuke winkel, en als zeg “een” dan bedoel ik “meestal drie of vier”. Maar enerzijds verdwijnen er veel winkels en anderzijds komen er steeds meer webshops bij. Dus tegenwoordig slaag ik vaak in de betere webshops. Op Radbag.nl kwam ik pas een pagina bommetjevol cadeautips tegen waar ik gewoon een kwartier in heb zitten neuzen. En ik was niet eens echt op zoek. Heb wel drie dingen besteld. Slecht, maar leuk! Als ik voor onze eigen kinderen een cadeautip nodig heb kom ik meestal, hoe kan het ook anders, bij Lin uit. Mama weet het immers tóch altijd beter (die mag je uitleggen hoe je zelf wil…)

Hoe zit het met jou? Heb jij eigenlijk altijd wel een cadeautip paraat? Of leid die vraag bij jou ook standaard tot zo’n awkward moment van: “Nee, ik weet niet wat mijn eigen kinderen graag willen”? Tips graag in de comments!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.