Inspiratie

De mooiste sieraden zijn die met een betekenis

Ik hou van symbolische sieraden. Een armbandje met drie naambedeltjes draag ik het liefste, samen met mijn trouwring. Ook draag ik graag een ketting, mijn lange Mi Moneda ketting!

Vanalles wat

Ik vind zelf dat symbolische sieraden het mooiste zijn. Sieraden met een betekenis erachter. Vroeger droeg ik 5 armbandjes en wisselde ik die iedere dag af, want ik had er ontzettend veel. Ik droeg meerdere ringen en elke dag weer andere oorbellen. Ik maakte zelf ook nog wel eens sieraden, meestal een leren bandje met zilveren sieraden erop verwerkt. Heel gaaf, en ook best wel creatief voor mijn doen!

mi moneda

Sieraden met een betekenis

Maar tegenwoordig is dat wat anders. Ik draag veel minder sieraden en eigenlijk draag ik bijna altijd dezelfde sieraden. Ik draag bijvoorbeeld nog maar één ring, mijn trouwring. Ik droeg voorheen altijd twee ringen, één grotere ring die ik van mijn vader heb gekregen met mijn verjaardag een jaar of 10 geleden. Maar helaas is die kapot gegaan, dus die draag ik niet meer.

Daarnaast draag ik soms een armbandje met naambedeltjes. Ik had al klein meisje vroeger ook al een bedelarmbandje, die heb ik trouwens nog altijd, bewaard in een sieradendoosje. Met onder andere een lieveheersbeestje, een een klavertje vier en een zeehondje eraan. Mijn huidige bedelarmbandje heeft drie bedels met de namen van mijn kinderen en mijn moeder. Erg mooi om op die manier de mensen die je lief hebt dicht bij je te dragen.

Mi Moneda ketting

Een andere manier daarvoor is mijn ketting. Een lange ketting met een munt erin. Dit is mijn favoriete ketting, een Mi Moneda ketting is het. Deze kettingen vind ik echt overal bij staan, zeker bij shirtjes met een lagere hals of v-hals. Omdat ze langer zijn, komt de ketting dan extra mooi uit vind ik. Ik heb zelf een munt met een vlindertje erop. Aan de andere kant van de munt staat een mooie quote. Deze heb ik zelf uitgezocht en door de gedachte erachter heeft hij een mooie, emotionele waarde.
Wat zo super leuk is ook aan de Mi Moneda kettingen, is dat je ze oneindig kunt afwisselen. Een Mi Moneda munt met Swarovski-kristallen muntjes voor een sprankelend feest, muntjes voor glitters of zelfs parels. Ik las laatst dat je gewoon meer dan 350.000 (!) combinaties kunt maken. Bizar toch?!

Wat is jouw favoriete sieraad?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.