Game reviews Producten voor kids

{ Review } | Luminous speaker met prachtig licht en geluid

Luminous speaker konijn
Linda - Go or No Go

Stop met  zoeken naar het perfecte Kerstcadeau, verjaardagscadeau of wat voor cadeau dan ook! Tenminste, als diegene voor wie het cadeau is een beetje van muziek houdt. Want dan heb ik namelijk het perfecte cadeau voor je: De Luminous speaker van BigBen!

Wij hebben sinds kort een onwijs schattig konijntje in huis. Een Luminous speaker eigenlijk, in de vorm van een konijntje. En wij hebben hier echt met het hele gezin plezier van. Soms wel uren per dag!

Muziek afspelen via de Luminous speaker

Als eerste staat de Luminous speaker gewoon echt op de vensterbank in onze huiskamer. Niet uit handigheid, maar omdat het gewoon een hele mooie eyecatcher is! Ik wil hem helemaal niet opbergen als we hem niet aan hebben, hij staat er juist perfect, of hij nu aan is of niet. En doordat hij er altijd staat, denk ik er ook veel sneller aan om muziek aan te zetten. Ik draai maar weinig muziek op de radio, maar veel liever mijn Spotify playlist. Als ik die op mijn telefoon af laat spelen, is het geluid minder mooi en daarnaast vliegt mijn batterij dan leeg.
Door de Luminous speaker klinkt het geluid perfect én heb ik geen problemen met mijn batterij. En als ik wel juist naar de radio wil luisteren, kan ik die net zo makkelijk op mijn telefoon opzetten en door de Luminous speaker laten afspelen. Zie en hoor voor een voorbeeld van de Luminous Speaker hieronder het filmpje van ons lichtgevende konijntje tijdens een van mijn lievelingsliedjes; Fix you van Coldplay!
Tot slot kun je ook een USB stick vol met muziek zetten en de muziek vanaf de USB stick af laten spelen. Deze USB stick kun je dan in je Luminous speaker steken.

Kleuren

De Luminous speaker dankt zijn naam aan de prachtige kleuren die hij met zich meebrengt. Er zitten in totaal 6 kleuren op: Rood, groen, paars, geel, blauw en roze. Je kunt zelf kiezen welke kleur je de Luminous speaker wilt instellen, maar je kunt hem ook op ‘smooth’ zetten, mijn favoriet. Hiermee wisselt hij langzaam de kleuren af en gaat hij over in de volgende kleur. Ook is er een ‘flash’ optie, waarmee hij op de muziek flitst met de lichten. Leuk voor tijdens een feestje bijvoorbeeld.

Afstandsbediening

Bij de Luminous speaker komt een afstandsbediening waarmee je de kleuren kunt inzetten en aan kunt geven of hij moet knipperen of ‘smooth’ moet gaan. Daarnaast kun je het volume er mee regelen, het volgende nummer aanzetten en de lichtsterkte instellen. Wil je alleen muziek en geen licht, dan is ook dat mogelijk.
Je laadt de Luminous speaker gemakkelijk op met een bijgeleverde USB kabel. Als je hem helemaal opgeladen hebt, heeft hij 8 uur speeltijd. Ook kun je muziek afspelen tijdens het laden.

Specificaties

De Luminous speaker van BigBen is een 15 watt speaker, die bij ons met gemak de hele huiskamer vol muziek kan vullen. En dan heb ik het volume nog lang niet op z’n hardst staan. Tijdens een (tuin)feestje is deze speaker dus ook meer dan geschikt.

Hij komt in vier vormen: een beertje, een konijn, een hartje en een eenhoorn. Perfect geschikt voor kinderen dus, onze jongens vinden ons konijntje enorm schattig. Ook als nachtlampje kan hij goed dienen, aangezien de felheid van het licht in te stellen is.
De Luminous speakers kosten €49,95 (<– en hier vaak in de aanbieding voor minder!!).

Go or No Go

Ik ben super enthousiast over de Luminous speaker. Als ik deze als cadeau zou krijgen met Kerst, zou ik er echt onwijs blij mee zijn. Hij staat super leuk in je interieur, het geluid is goed, de kleuren zijn mooi zacht en de speaker heeft alles wat een speaker wat mij betreft moet hebben. Geen twijfel mogelijk dat ons Luminous konijntje een GO krijgt!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Anna
    29 december 2017 at 11:04

    Wow! Ik vind deze speaker echt geweldig cute! Die eenhoorn *hartje*

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.