3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar

{ Review } | Lalaloopsy Jewel Sparkles

Lalaloopsy Sparkle Jewels review

Roze, glitter en lekker tutten: drie dingen die veel meiden leuk vinden. Precies deze combinatie vind je terug als je gaat spelen met Jewel Sparkles van Lalaloopsy. Mijn kleine meid mocht deze fel gekleurde pop reviewen en dat deed ze dan ook met heel veel plezier.

Lalaloopsy

Wellicht ken je de razend populaire Netflix Original wel. Een serie over lappenpoppen die magisch tot leven kwamen toen hun laatste steekje werd vast gestikt. Het fijne aan deze serie is dat elke aflevering gebaseerd is op stukjes uit het dagelijks leven, er zitten geen vijanden in en er zitten zelfs leerzame momenten in.

Jewel Sparkles

In Lalaloopsy land wonen zes poppen, elk met hun eigen kwaliteiten en verhaal. De pop die wij mochten reviewen is Jewel Sparkles. Jewel is de prinses van alle Lalaloopsy’s en dé expert op het gebied van mode en alles wat glittert. Dit vind je dan ook direct terug zodra je de doos opent.

Jewel Sparkles is een vrolijke pop met ogen van knopen, roze krullen, een glimmende jurk en natuurlijk een tiara. Amy vond de doos alleen al fantastisch. Zodra we Jewel uitpakten zag ik dat er een flesje glitter bij zat. Super leuk, maar mijn dochter kennende moest ik dat wel even voorzichtig aanpakken. Om een ballet van glitter te  voorkomen heb ik die even weg gemoffeld. Eerst maar eens goed bekijken wat we er mee kunnen.

Jewel Sparkles review

Haaraccessoires

Naast een flesje glitter, zitten er haaraccessoires bij, een föhn (waar je de glitter mee in het haar blaast) en haarkrijt. Dat laatste vond Amy wel erg interessant. Met een speciaal houdertje en een paars krijtblokje kun je het haar van je Lalaloopsy paars maken. Wij deden dit echter met ons eigen haar. Amy vond het fantastisch en voelde zich een prinses. Aangezien ik het ook in mijn haar had, stond ik de  volgende dag op het schoolplein met een paarse pluk haar. Dat mocht de pret niet drukken want we hebben echt veel plezier beleefd aan Jewel Sparkles Glitter Makeover.

Jewel Sparkles review

Go or No Go

Wij vinden Lalaloopsy Jewel Sparkles een absolute go. Het is een vrolijke pop waar je prima mee kunt spelen zonder alle bijbehorende accessoires te gebruiken. De pop blijft goed staan maar kan ook makkelijk zitten door het buigen van de benen. Ik kan me wel voorstellen dat moeders de glitter en het haarkrijt af en toe weg halen, vooral bij jonge kinderen. Daar kunnen ze namelijk best een enorme rommel mee aanrichten. Maar al met al is dat natuurlijk wel weer iets wat deze pop extra leuk maakt om mee te spelen.

Feitjes

Leeftijd: 4-10 jaar
Afmetingen: 13,3 x 33 x 35,6 cm
Prijs: € 34,99 en je shopt ze bij bol.com

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.