Verjaardag & Traktaties Voeding en gezondheid

{ Review } | Hema 3d Prinsessentaart

Mary-Lou

Mila is vijf jaar, Hoera! Dit jaar had ze naast een samenzijn met familie en vrienden voor het eerst ook een kinderfeestje. Ik vind het altijd erg leuk om feestjes in een bepaald thema te houden. Het brengt rust en eenheid, maar is na een bepaalde leeftijd ook nog eens erg leuk voor de jarige. Mijn meisje-meisje gaf aan een prinsessenfeest wel erg leuk te vinden en daar gaf ik graag gehoor aan. Het kwam ons dan wel heel goed uit dat we even later de nieuwe Hema 3d prinsessentaart mochten uitproberen.

Hema Gebakservice

We zijn niet onbekend met Hema taarten. Betaalbaar, lekker en genoeg keus. Op kinderverjaardagen bestellen we fototaarten en mini tompouces (ook met foto van de jarige). Een groot succes. Met een paar muisklikken heb ik zo een taart helemaal naar mijn wens “ontworpen”.

{ Review } | Hema 3d Prinsessentaart

Een Prinsessenfeest

Met een tafelkleed en ballonnen in het gekozen thema zet je al een juiste stemming neer. Een naamslinger mag natuurlijk niet ontbreken. We gebruiken elk jaar dezelfde en begonnen bij haar geboorte (uiteraard eindigend op geboren ipv jarig). Een stukje sentiment waar we gek op zijn. Omdat het een kinderfeestje is, mocht een activiteit niet ontbreken. We bleven thuis, maar er kwam wel een echte prinses langs. Rapunzel sneed samen met de jarige de taart aan, voorzag de kinderen van glittertattoo’s, las een verhaaltje voor en na een uitgebreid fotomoment met alle kinderen zwaaiden we haar uit.

{ Review } | Hema 3d Prinsessentaart mt rapunsel

Hema 3d Prinsessentaart

En natuurlijk was er taart! De Hema 3d prinsessentaart is een zogenaamd boltaartje. Hij ziet er superschattig uit. Heeft een prinsessenlijfje waarvan de roze rok van haar jurk het taartje is. De buitenkant van het taartje is gemaakt van witte chocolade dat roze bedrukt is en met sterren. Het taartje zelf is een chocoladetaart met aardbeienjam en het lijfje is gemaakt van suiker. Uit de prinses boltaart haalden we 8 stukken taart. De kinderen leken het allemaal erg lekker te vinden. Het gaat natuurlijk om de kinderen, maar ook wij vonden het heel smakelijk.

Go or No Go

Met deze taart zet je heel simpel de basis neer voor een prinsessenfeestje. Hij is erg luchtig en lekker. Hoewel smaken natuurlijk kunnen verschillen, vond ik de smaken erg zacht, wat de taart juist zo geschikt maakt voor kinderfeestjes. De prinsessenkaarsjes die je ook bij Hema kunt halen, maken het helemaal af. Ik heb heel wat oohs en aahs gehoord van zowel de ouders die hun kindje kwamen brengen als van de kinderen zelf. Absoluut een geslaagd taartje.

rapunsel prinses taart

Feitjes

De Hema 3d prinsessen taart kost €12,50 en dien je, net als het overig gebak, minimaal twee dagen van tevoren te bestellen. Er kunnen 8 kindjes ervan smullen. Wil je een stoerdere taart? Hema heeft dan ook een gave robottaart. En ook deze Pokémon taart (niet van hema) was een succes.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.