3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Game reviews

{ Review } | BigBen Kids Karaoke CD-speler My Milo

BigBen Kids Karaoke Karaoke set BigBen My Milo Cd-speler
Mary-Lou

Kinderen en muziek is bij ons thuis altijd een hele goede combinatie geweest. Mijn 3 jongens dansen, zingen en luisteren dagelijks naar muziek. Mooi meegenomen is dan ook dat muziek goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Wij maakten dan ook een vreugde dansje toen ik hoorde dat ik voor Go or No Go de review mocht schrijven over de BigBen Kids Karaoke CD-speler “My Milo”.

BigBen Kids Karaoke CD-Speler My Milo

“My Milo” is een draagbare CD-speler met Karaoke Functie van Bigben. Er zitten 2 microfoons bij dus je kan gezellig samen (mee)zingen met de muziek en omdat hij draagbaar is kun je er ook gezellig mee dansen.

Met zijn blauw met gele kleur ziet er alleen al super leuk uit. Hij heeft een heel vrolijk gezichtje, maar ben je dit gezicht eventjes beu dan kun je met de bijgeleverde stickers in een handomdraai een nieuwe verschijning maken. De stickers kun je er gemakkelijk weer afhalen en zo kun je weer een nieuw gezichtje maken met andere stickers.

Te gebruiken met of zonder batterijen

“My Milo” is multifunctioneel want je kunt lekker zingen, meezingen met de CD of gewoon lekker muziek luisteren. Er is een aansluiting voor een koptelefoon (deze zit er niet bij) dus ook zonder dat iedereen meeluistert kan jouw kind genieten van een muziekje.

De BigBen Kids Karaoke CD-speler is draagbaar en met batterijen erin overal te gebruiken. Ook kun je hem aansluiten via een USB-kabel. Op deze manier kun je genieten van de mooiste muziek, terwijl je ondertussen lekker kan spelen. En zo zijn er natuurlijk geen batterijen nodig.  

BigBen Kids Karaoke

Wat vonden wij er eigenlijk van?

Wij zijn enthousiast! Alleen al de verschijning is geweldig en uitnodigend om te zien. Het vrolijke gezichtje en de knalkleuren maken ieder kind enthousiast. Het snoetje bij het uitpakken van dit mooie Sintkado zei genoeg. Fynn straalde helemaal! Wat ik erg fijn vindt, is dat er 2 microfoons bij zitten en Fynn samen met zijn grote broer of met vriendjes en vriendinnetjes kan zingen. Er zijn al heel wat Sinterklaas liedjes de revue gepasseerd. Eerlijk is eerlijk: ook wij zingen graag een deuntje mee.

Wat heel fijn is aan deze set is dat hij licht is in gebruik en daardoor heel gemakkelijk door kinderen gedragen kan worden. “My Milo” heeft inmiddels het hele huis al gezien. Ook is hij heel makkelijk in gebruik door de grote knoppen. Heel handig voor de kinderhandjes! Soms hebben ze nog een beetje hulp nodig als het gaat om liedjes programmeren.

Kleine kinderhandjes

Wij gebruiken hem dagelijks en ze genieten er met volle teugen van, iedereen is enthousiast, ook Mayson van 1 zou het liefst de hele dag zingen. Hij is eigenlijk nog te klein, maar zelf denkt hij hier anders over. Gelukkig mag hij af en toe ook een deuntje zingen en is “My Milo”ook bestand tegen deze hele kleine kinderhandjes.

Hier vonden zowel Fynn als Thijmen het karaoke gedeelte helemaal super. Het idee dat ze zelf met de microfoon in de hand een ster mogen zijn heeft iets magisch. Hele verhalen werden er naar elkaar gehouden. Soms werd de muziek er bij aangezet en werd er meegezongen. Rustig naar muziek luisteren zat er niet in, het was te uitnodigend om zelf te zingen. Maar wie weet komt dit nog! Hij kan heel handig meegenomen worden in de auto en met een koptelefoon op kan er dan ook heerlijk naar muziek worden geluisterd.

Go or No Go

Ik denk dat het wel duidelijk is dat wij de BigBen Kids Karaoke CD-speler “My Milo” een dikke GO geven! Het enige puntje dat ik kan bedenken is dat het USB snoertje er niet bij zit, dus hier moet je er een van jezelf gebruiken. Maar ik denk dat tegenwoordig iedereen wel zo’n USB snoer (of tig) in huis heeft, aangezien het waarschijnlijk dezelfde is als van je telefoon.

Feitjes

Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Aantal batterijen: 4
Prijs: € 40,99 en te koop bij bol.com

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.