Fashion & Styling

Maak de kinderslaapkamer in het favoriete thema van je kind

kinderslaapkamer
Linda - Go or No Go

De kinderslaapkamer inrichten vind ik het leukste met de kinderen samen. Samen shoppen voor leuke decoratie, helemaal in de eigen smaak van je zoon of dochter. Maar de slaapkamer in het geheim omtoveren om je kind er mee te verrassen is natuurlijk ook super leuk. 

Geheim

Wij hebben beide al eens gedaan. Vorig jaar, toen de jongens 6 jaar werden, hebben we ervoor gekozen om hun gezamenlijke slaapkamer te gaan veranderen naar twee losse slaapkamers. Ze hadden beide behoefte aan een eigen plekje. We maakten er een heel project van en hielden de kamers gesloten toen we aan de inrichting begonnen, om het zo helemaal geheim te houden.
Daan en Jesse vonden dat geweldig overigens, want die mochten gezellig bij papa en mama op de slaapkamer slapen, op een matras op de grond. Een groot feest!

De wereld

Een nog groter feest werd het toen ze hun slaapkamer mochten zien. Het was helemaal in hun smaak, met voor beide een wereldkaart aan de muur, een vliegtuiglamp, een vliegtuig dekbedovertrek, een wereldbol-lamp en nog meer items die te maken hebben met reizen en de wereld. Zowel Daan als Jesse vinden aardrijkskunde namelijk interessant: hoofdsteden en landen op de kaart zoeken, daar kunnen ze zich uren mee vermaken.

Kies een thema

Door de slaapkamer in te richten in de persoonlijke smaak van je kind, maak je het meteen een leuke plek om lekker te relaxen na school, een boekje te lezen, te spelen en natuurlijk te slapen!
Wij deden dat met wereld en reizen items, maar andere kinderen vinden natuurlijk andere thema’s weer gaaf. Denk bijvoorbeeld aan natuur-items, of een dierenthema of natuurlijk een Disney thema!
Mijn nichtje is gek op Frozen en heeft bijvoorbeeld behang met sneeuwvlokken en natuurlijk een prachtig Frozen dekbedovertrek met Elsa en Anna. En een klein nachtlampje van Olaf die ik zelf stiekem erg leuk vindt.

Aanvullen

Wat je ook kiest, je zoon of dochter zal het geweldig vinden als je de kinderslaapkamer in zijn of haar favoriete thema maakt. En het leuke is dat je altijd kan blijven aanvullen, dus als je een keer een leuk schilderijtje tegen komt of een gave muursticker in hetzelfde thema, kun je die als extraatje kopen, of als cadeautje. Zo blijf je beetje bij beetje de kamer vernieuwen. Ik hou ervan! 🙂

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.