Kerst

Een kerstboom bezorgd tot in de huiskamer!

Kerstboom online bestellen
Linda - Go or No Go

Ik ben van het gemak. Wie mij kent, weet dat. Zo zal het mijn vriendinnen niet verbazen dat ik boodschappen laat bezorgen en een hulp in de huishouding heb. And I love it! Wat dus ook niet zo’n verrassing is, is dat ik mijn Kerstboom liet bezorgen. Tot in de huiskamer. En jongens, dat is me toch ideaal! 

Een Kerstboom van de boer

Al jaren lopen we te klooien met een te grote boom in een te kleine auto. Met de auto naar een boer en vervolgens een Kerstboom uitkiezen. En natuurlijk heeft dat z’n charme, maar ik kan je zeggen: Ik heb dat dit jaar echt niet gemist hoor. Want deze keer stond ik niet te koukleumen terwijl we een rechte boom uitzochten; nope, ik zat lekker in een warme huiskamer te wachten tot mijn boom zou arriveren. Hoe dan, vraag je je af? Nou, online gekocht bij Gadero! En nee, ik heb het echt niet over neppe Kerstbomen maar gewoon over echte Kerstbomen. Ja, ook een Kerstboom kun je tegenwoordig online kopen én laten bezorgen.

Super easy(fix)

Het bestellen gaat super easy. Je kiest je ideale maat Kerstboom en vervolgens kun je aangeven op welke dag je hem bezorgd wil hebben. En er is nog veel meer super easy, want je kunt je Kerstboom dus bestellen met een speciaal easy-fix boorgat. Dat is een speciaal boorgat in de Kerstboom waarmee je in 3 minuten je Kerstboom hebt staan. Misschien wel 2 minuten. Je hebt geen gereedschap nodig en ‘klikt’ je Kerstboom als het ware erin. Je shopt naast de Kerstboom een Easyfix standaard, die je natuurlijk kunt bewaren voor de komende jaren, en daar zet je uiteindelijk de boom op. De boom fixeert zichzelf en komt dus altijd recht te staan, ook al is je boom bijvoorbeeld scheef afgezaagd. Ideaal!
Hij staat ook super stevig vanwege de kruisvorm en zal dus niet omkukelen. Dat is ook wat waard!

Nordmann

Ik ging voor een Nordmann A keuze. Een goede boom uit Denemarken met mooie brede takken. Hij wordt in een net geleverd en je kunt kiezen uit verschillende maten. Ik heb nog nooit eerder een Nordmann boom in huis gehad, maar wat een verschil! De naalden zijn veel dikker en steviger dan van een gewone denneboom en daarnaast heeft de Nordmann boom een prachtige donkergroene kleur. Een stuk donker als de dennebomen die we normaal gesproken hadden.

Versieren maar!

Samen met Daan en Jesse heb ik de Kerstboom versierd. De heren kozen voor blauw en goud, tot mijn blijdschap want ik was even bang dat ze zouden kiezen voor alle kleuren die ik had (rood, blauw, zilver, koper en goud) maar dat viel dus alles mee. Voor mij is de Kerstboom pas écht af met gezellige Kerstcadeautjes eronder, dus ook die hebben inmiddels hun plekje gekregen. Het is voor ons nu echt aftellen naar Kerst! Ik kijk ontzettend uit naar de gezellige avonden, lekker samen met familie en vrienden Kerst spelletjes doen en samen genieten van het eten en lekkers.

En, ga jij voor een echte of een neppe Kerstboom? En ga je dan voor bezorggemak of juist zelf erop uit?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.