Inspiratie

Een jasje en een dasje? Of een casual look? De stoere-vader-look!

jasje dasje

Als mensen mij zo rond mijn verjaardag of kerstmis vragen wat voor cadeau ik graag zou krijgen, krijg ik altijd een soort van black-out. Ik wéét het gewoon niet! Ik heb het al vaker gezegd; het is een levenslange frustratie van me. Cadeautjes vinden voor iemand anders vind ik al lastig, maar voor mezelf is het echt dramatisch. Nou ja; ik wéét wel iets wat ik altijd erg leuk vind om te krijgen, alleen durf ik dat niet aan iedereen te vragen. Ik ben namelijk niet zo’n fan van eindeloos shoppen. Winkelen voor kleren is dan ook niet bepaald een favoriete bezigheid van me. Dus kleding kríjgen vind ik ideaal! 

Jasje? dasje?

Ik ben niet iemand die graag een pak draagt, ik ga liever voor een casual look. En natuurlijk vind ik het heerlijk om nieuwe kleren te krijgen: als ik iets nieuws of extra feestelijks aantrek, voel ik me ook meteen anders. En dat hoeft helemaal geen compleet pak te zijn (liever niet zelfs). Een gloednieuw paar Happy Socks kunnen mijn dag al helemaal vrolijk maken!

Parttime Metroman

“Een metroman of metroseksueel is een man die, in tegenstelling tot “traditioneel ingestelde mannen”, geïnteresseerd is in persoonlijke verzorging, mode en trends.” – Wikipedia.

Nou, dat klopt wel een beetje. Ik hou van een lekker geurtje, een mooi overhemd met een leuk sjaaltje van McGregor erop. Dan voel ik me wel even een stoere papa hoor. Of zoals de foto die je bovenaan zag staan, twinnen met je zoon. Echt hoor, beter wordt het wat mij betreft niet. Hoe gaaf is dat!

Ik vind het overigens heerlijk om me een beetje ‘op te doffen’ als we ergens heen gaan, maar dan moet ik er wel tijd voor hebben. Want ik ben dan wel een man, maar ik heb echt wel mijn tijd nodig. Vijf minuten om me om te kleden is voor mij niet genoeg, dan wordt het al gauw een mooie jeans en een shirtje..waar ook niets mis mee is. En ik heb doordeweeks ook niet altijd evenveel zin om er ‘s morgens een half uur eerder voor op te staan. Gewoon af en toe, als ik de tijd heb, dan hang ik graag een keer de metroman uit.

Belangrijke informatie

Wil jij je kleding lekker door je vrouw of wie dan ook laten shoppen? Zorg dan dat ze je maten weet. Je boordmaat, broekmaat, shirtmaat en schoenmaat. Wel zo handig! Hoewel ik er soms wel van sta te kijken hoe vrouwen dat zo op het oog in kunnen schatten; 9 van de 10 keer gaat dat bij mijn vrouw gewoon goed! Zij blij met een knappe vent in haar kledingkeuze, ik blij als stoere papa met een stoere look.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.