Evenementen Kerstvakantie

{ Recensie } | Disney on Ice Betoverende Werelden

Mary-Lou
Een twee uur durend schaatsspektakel waarin vier Disney films de revue passeren. Dat is Disney on Ice Betoverende Werelden in een notendop. En wij mochten dit zien en beleven! Samen hebben we gekeken naar Toy Story, De Kleine Zeemeermin, Cars en Frozen. Een ratjetoe van Disney zou je bijna kunnen zeggen. Ik was vooraf dan ook heel benieuwd naar de verhaallijn. Nou die klopte wel, daar zorgden Micky, Minnie en Goofy wel voor. Zij praatten de verschillende verhalen prima aan elkaar vast.

Voorwaarts! MARS!

De avond begon bij kleine Andy op de slaapkamer. Het moment dat zijn speelgoed tot leven kwam, was heel gaaf om te zien. Het zette meteen de toon voor de rest van de avond. Mooie Barbie, stoere Ken, Buzz Lightyear en al het andere speelgoed stalen de show. Maar het topstuk waren wel de soldaatjes. Denk opwekkende drums en een stuk of 20 groene speelgoed soldaatjes die perfect in de maat een mooie marcheer-choreo lieten zien. Mila vroeg steeds wanneer ze weer kwamen.

Diep in de zee…

Van de speelgoedzolder naar diep in de oceaan. Bij Disney on Ice kan dat gewoon. We zagen kort hoe Ariël haar stem aan Ursula gaf in ruil voor benen om een mensenman voor zich te winnen. De Kleine Zeemeermin was een waar tropisch spektakeltje in kleur, muziek en dans. Na een korte pauze pikten de stoere helden van Cars de draad weer op. Er werd in formatie gescheurd over het ijs door Takel de oude takelwagen, Bliksem McQueen en nog meer stoere bolides uit Cars. Ze haalden alles uit de kast om de auto van Minnie en Micky te reparen die op spectaculaire wijze kapot was gegaan.

Publieksfavoriet Frozen

Voordat we het wisten was het alweer tijd voor het allerlaatste verhaal: Frozen! Het was duidelijk dat dit favoriet was bij de kinderen in de zaal. Alle liedjes werden luidkeels meegezongen terwijl Anna, Elsa, prins Hans, Christoff en de andere inwoners van Arendelle over het ijs zwierden. Olaf was zoals altijd hilarisch en Elsa schitterde letterlijk op het ijs. Wat was het mooi! Ik genoot net zo hard mee als de kinderen.

Disney on ice betoverende werelden elsa anna

Go or No Go

Rook, licht, vuurwerk, sneeuw en ijs; alles wordt uit de kast gehaald tijdens de show. Het is letterlijk het originele verhaal wat je hoort, de acteurs doen een soort van playback. Daardoor is alles heel herkenbaar voor de kinderen. Aan de Amerikaanse toestanden wat betreft de merchandise moest ik even wennen. Ik waande me tijdens een American Soccer wedstrijd tijdens de pauze toen de popcorn en ballonenverkopers hun waar aan de man probeerden te brengen. En dat heeft ook zeker wel wat. Ik nam me eerst heilig voor om geen souvenir te kopen, maar faalde jammerlijk. ? Disney on Ice betoverende Werelden heeft ons, klein en groot, inderdaad betoverd. Als je de kans hebt: ga dat zien!

Feitjes over Disney on Ice Betoverende Werelden

Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Data: 13 t/m 30 december 2017 in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.
Entreeprijs: Vanaf €18,00

Disney on ice betoverende werelden

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

 • Reply
  Nathalie - Volgmama.nl
  18 december 2017 at 09:49

  Wij waren er ook en de show was prachtig! Vooral het laatste stuk van Frozen. Daar stond mijn dochter te dansen naast me op de stoel.

 • Reply
  Charlotte
  17 december 2017 at 22:01

  Wat lijkt me dit ontzettend gaaf om een keer te zien. Misschien volgend jaar, dan is onze oudste dochter er denk ik wel oud genoeg voor om stil te blijven zitten haha.

 • Reply
  Nicole Orriëns
  16 december 2017 at 15:00

  Het ziet er prachtig uit! Dit lijkt me een hele mooie belevenis, zo’n ijsshow. Mijn jongste dochter bezocht er eentje in China.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.